Objavljen registar dobrih poslodavaca

17.09.2013. 09:29 / Izvor: Fena
Objavljen registar dobrih poslodavaca

Na službenim stranicama Centra za građansku suradnju Livno od nedavno se nalazi Registar dobrih poslodavaca kao svojevrsni vodič za potrošače.

Na službenim stranicama Centra za građansku suradnju Livno od nedavno se nalazi Registar dobrih poslodavaca kao svojevrsni vodič za potrošače. U izjavi za Fenu predstavnice ovog centra, Stjepane Ivanuš, ističe se kako su objavom registra ponajprije željeli potaknuti potrošače da kupuju robu i koriste usluge od poslodavaca, koji prije svega redovito isplaćuju plaću svojim radnicima, plaćaju doprinose, te podržavaju sindikalno djelovanje, bilo da se radi o sindikatu unutar samog poduzeća ili općenito.

"Registar dobrih poslodavaca bit će korišten za javnu kampanju i medijske aktivnosti, koje su usmjerene ka potrošačima, a objaviti će se još jedno izdanje“, kazala je Ivanuš te stoga ispred centra za građansku suradnju još jednom poziva sve poslodavce da se uključe u Registar, i samim tim da pokažu da postoje savjesni i ujedno uspješni poslodavci.

Registar dobrih poslodavaca je tiskan u sklopu projekta Zajedno za radnička prava, koji financira Europska Unija, a provodi ga Centar za građansku suradnju Livno na području četiri županije.

Foto: savjetnica.com

 

PREUZMI DOKUMENTE:
ATELIER - JUKIĆ d.o.o. Livno
GRAFOS d.o.o. Livno
ZABRIŠĆE B&M d.o.o. Livno
Fast-food Hemingway Livno
LI-PHARMA ljekarnička ustanova Livno
VOKEL d.o.o. Posušje
FRIGOTERM d.o.o. Mostar
BIHAĆKA PIVOVARA d.d. Bihać
SARAJEVOTEKSTIL d.d. Sarajevo
Registar dobrih poslodavaca - prvo izdanje

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti