Objavljeni dobitnici PRO.PR Awards

04.02.2013. 10:43 / Izvor: eKapija.ba
Objavljeni dobitnici PRO.PR Awards

U kategoriji PRO.PR Awards, koja se dodjeljuje pojedincima za izniman doprinos u razvoju i pozicioniranju struke, dobitnici iz Bosne i Hercegovine su prof. dr. Jelenka Voćkić Avdagić (Fakultet političkih nauka Sarajevo) i Una Bejtović (slobodna savjetnica za odnose s javnošću).

U sklopu jedanaeste PRO.PR konferencije koja će se od 13. do 16. marta 2013. godine održati u opatijskom hotelu Ambasador, dodijelit će se posebna priznanja pojedincima i organizacijama koji su svojom vizijom i misijom doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću na području Jugoistočne Europe, ali i šire. Nagradama PRO.PR Awards, Vision City, Vision Manager i Vision Project  potiče se daljnje pozicioniranje odnosa s javnošću kao struke.

U kategoriji PRO.PR Awards, koja se dodjeljuje pojedincima za izniman doprinos u razvoju i pozicioniranju struke, dobitnici iz Bosne i Hercegovine su prof. dr. Jelenka Voćkić Avdagić (Fakultet političkih nauka Sarajevo) i Una Bejtović (slobodna savjetnica za odnose s javnošću). U kategoriji PRO.PR Vision City, koja se dodjeljuje gradu u zemlji domaćina konferencije čije je rukovodstvo prepoznalo potrebu sistemskog upravljanja komunikacijama, dobitnik je Grad Pula, a najuspješnijim menadžerom koji po kriterijima nagrade Vision Manager u radu svoje kompanije uspješno implementira odnose s javnošću, proglašen je Emil Tedeschi.

Nagradu Vision Project, koja se dodjeljuje projektu čija je vizija i misija prepoznata na visokoj međunarodnoj razini, ove će godine primiti idejni tvorci Burj Khalife, najvišeg nebodera na svijetu koji se nalazi u Dubaiju.

PRO.PR Awards će se dodijeliti 15. marta  2013. u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji, u sklopu trodnevne PRO.PR konferencije koja će okupiti vodeće svjetske i regionalne stručnjake za odnose s javnošću.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti