Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Od danas dostupni finansijski pokazatelji za 2017. na poslovnom portalu Akta.ba

14.05.2018. 14:25 / Izvor: Akta.ba

Obavještavamo Vas da su finansijski pokazatelji za 2017. godinu, za firme iz FBiH, od danas ekskluzivno dostupni na portalu Akta.ba.

Broj predatih finansijskih izvještaja za 2017. godinu je 22.300, od toga su 142 Poslovna subjekta sa vrijednostima 0.

Kao i prethodnih godina nastojali smo da u što kraćem vremenskom roku korisnicima svojih usluga omogućimo pristup dijelu podataka iz finansijskih izvještaja poslovanja registrovanih pravnih subjekata, a sve s ciljem da vam ovim informacijama omogućimo sigurnije i kvalitetnije poslovanje.

Ove godine bit će dostupni podaci o ukupnom prihodu, sveobuhvatnoj dobiti, broju uposlenih, te izvještaj o transakcijskim računima pravne osobe sa statusom računa (aktivan, blokiran, ugašen), nazivom banke i brojem transakcijskog računa.

Uz pomoć podataka iz finansijskih izvještaja, poslovni portal Akta.ba svojim klijentima omogućava smanjenje rizika u svom poslovanju, te da pomogne u pronalaženju kredibilnog partnera.

Podaci se nalaze u rubrici Registar, pojedinačno za svaki profil registovanog pravnog subjeka u Federaciji Bosne i Hercegovine koji je predao finansijski izvještaj za 2017. godinu.

Napominjeno, finansijski pokazatelji na usluzi su klijentima portala Akta.ba u sklopu Premium i Registar + paketa.

FINANSIJSKE POKAZATELJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti