Od sada i u TC Džananović: Otvorena druga DOMOD prodavnica u Zenici

10.07.2015. 13:55 / Izvor: Akta.ba
Od sada i u TC Džananović: Otvorena druga DOMOD prodavnica u Zenici
OTVORI GALERIJU

U prisustvu poslovnih partnera, gostiju, ljubitelja tehnike i kupaca otvorena je nova, druga po redu, DOMOD prodavnica tehnike u Zenici. Zenica je tako postala bogatija za još jedno omiljeno mjesto za kupovinu tehnike.

Od danas prodavnicu tehnike DOMOD možete pronaći i u TC Džananović. U prisustvu poslovnih partnera, gostiju, ljubitelja tehnike i kupaca otvorena je nova, druga po redu, DOMOD prodavnica tehnike u Zenici. Zenica je tako postala bogatija za još jedno omiljeno mjesto za kupovinu tehnike.

Prisutnima se obratio direktor DOMOD-a Nedim Vuk. Vuk je u ime DOMOD kolektiva poželio dobrodošlicu svim prisutnim poslovnim saradnicima, predstavnicima medija i kupcima. 

"Ovo je naša druga prodavnica u Zenici, a ukupno deseta. Domaća smo kompanija koja svojim rastom doprinosi i zapošljavanju bh. građana. Naziv DOMOD je sinonim ugodne kupovine tehnike najnovije generacije i najpoznatijih svjetskih brendova", istakao je Vuk.

Drugu DOMOD prodavnicu zvanično su, presjecanjem vrpce, otvorili gradonačelnik Zenice Husejin Smajlović i direktor DOMOD-a Nedim Vuk. Tom prilikom gradonačelnik Smajlović je izrazio zadovoljstvo zbog otvorenja još jedne DOMOD prodavnice u Zenici koja je ujedno donijela i zapošljavanje novih radnika. Uz čestitke je uputio i riječi podrške za daljnje širenje poslovanja i otvaranje novih radnih mjesta.

Povodom otvorenja prodavnice u TC Džananović i nastupajućih bajramskih praznika kompanija DOMOD d.o.o. je pripremila posebne popuste i akcijske cijene u obje DOMOD prodavnice u Zenici, a za kupce u novoj prodavnici i nagradnu igru sa primamljivim fondom nagrada.

Raspoloženi kolektiv DOMOD-a  s osmjehom je dočekao sve goste i kupce. Vjeruju da će i u ovoj novootvorenoj prodavnici ostati prvi izbor klijenata i zadržati svoju prepoznatljivost zasnovanu na sinergiji kvalitete roba, cijena i usluga. Sigurni su da će i ovu prodavnicu kupci i ulaziti i izlaziti sa osmijehom na licu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti