Održan event BH Telecoma "Moje Sarajevo. Moja priča."

20.08.2019. 14:43 / Izvor: Akta.ba
Održan event BH Telecoma 'Moje Sarajevo. Moja priča.'
OTVORI GALERIJU

Na Pozorišnom trgu u prisustvu velikog broja zvanica večeras je održan event BH Telecoma pod nazivom „Moje Sarajevo. Moja priča.“

Na Pozorišnom trgu u prisustvu velikog broja zvanica sinoć e održan event BH Telecoma pod nazivom "Moje Sarajevo. Moja priča."

Prisutnima su se obratili mr. Sedin Kahriman, v.d. Generalni direktor BH Telecoma i Mirsad  Purivatra, direktor  SFF-a, a za potpun ugođaj pobrinuo se popularni glumac Tarik Filipović koji je ujedno zaštitno lice BH Telecoma za 2019. godinu. 

Plato ispred Narodnog pozorišta bio je mali da bi primio brojne goste koji su pristizali cijelu večer.

Druženje je proteklo u lijepoj atmoseri, uživanju i dobroj zabavi, sve to uz numere sarajevskog sastava „Poruka u boci".

Da podsjetimo, na jubilarnu 25. godišnjicu, ozvaničena je saradnja tokom koje će BH Telecom u naredne tri godine biti glavni sponzor Sarajevo Film Festivala pod sloganom „Moje Sarajevo. Moja priča.“, a svi posjetioci tokom Festivala uživati će u mnoštvu iznenađenja koje smo pripremili.

Osim samog sponzorstva BH Telecom je uložio dodatna sredstva u promo kampanju pod navedenim sloganom i dao svoj doprinos u obilježavanju jubilarnog 25. SFF-a, dajući gradu šarm, mnogo narandžaste boje i sadržaja, naglašavajući da prvi put ove godine SFF ima svoj dedicirani TV kanal na kojem se mogu pratiti sva dešavanja na festivalu i oko festvala. 

Spotovi koji su rađeni u svrhu kampanje Moje Sarajevo Moja priča su po prvi put ukrašeni na način da se koriste citati iz legendarnih domaćih filmova, s namjerom promocije duha grada Sarajeva, pozivajući na nostalgiju one starije da se prisjete lijepih vremena i poznatih izreka iz filmova a podučavajući mlađu generaciju“ sarajevskom fazonu“.

BH Telecom uložio velika sredstva u promociju pored činjenice da je već glavni sponzor 25. SFF-a, te time dao svoj doprinos kako uljepšavanju atmosfere tako i razvoju turizma i širenju pozitivne priče o Sarajevu i BIH.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti