Održan LUK&BAGNO Winter event 2017

12.12.2017. 14:57 / Izvor: Akta.ba
Održan LUK&BAGNO Winter event 2017
OTVORI GALERIJU

U subotu 09.12.2017. u predivnom ambijentu Hotela Hills u Sarajevu održan je još jedan LUK & BAGNO Winter event.

U subotu 09.12.2017. u predivnom ambijentu Hotela Hills u Sarajevu održan je još jedan LUK & BAGNO Winter event. Pozivu LUK Grupacije se odazvalo blizu 400 domaćih i stranih poslovnih partnera, koji zajedno definiraju trendove u arhitekturi i građevinarstvu, te generalno podstiču i realizuju značajne investicije.

LUK & BAGNO  Winter event je još jednu godinu za redom okupio bosanskohercegovačke i regionalne profesionalce kada je u pitanju arhitektura, dizajn, projektovanje i izvođenje građevinskih projekata.

"Brandovi LUK i BAGNO zajedno sa svojim partnerima, klijentima i uposlenicima slave još jednu uspješnu godinu koja je iza nas. Veliko nam je zadovoljstvo što smo iz godine u godinu najrađe izabrani partner najcjenjenijih projektanata grijanja i arhitekata u Bosni Hercegovini", rekla nam je Adnana Skrobanović, koordinator marketinga LUK grupe.

Događaj su podržali evropski i svjetski brendovi iz domena grijanja i hlađenja, klimatizacije i ventilacije, vodoinstalacije, opreme za kupatila, sanitarija i keramike: Thermoflux, Porcelanosa Grupa, Wavin, Hansgrohe, Mitsubishi Electric, Olimpia Splendid, Herz, TESA, Grundfos i TECE.

Kako LUK i BAGNO doživljavaju Partneri ove kuće:

PORCELANOSA GRUPO / Dejan Racić, Prodajni predstavnik Porcelanosa grupe za Jugoistočnu Evropu

"Naša saradnja sa LUK-om i brenodm BAGNO traje već nekih 10 godina i vrlo smo zadovoljni, naši odnosi su sve čvršći, pratnerski i očekujemo da će se nastaviti u sljedećem periodu. Što se tiče samih rezultata oni će doći kao rezultat rada dva odlična tima."

HERZ / Petar Jelić, Direktor predstavništva HERZ za BiH i Hrvatsku

"Osobno sarađujem sa firmom LUK već 16 godina, a kompanije HERZ i LUK i duže. Imali smo jednu izvrsnu godinu zahvaljujući odličnom radu, menadžmentu pa i situaciji na tržištu tako da za ovu godinu mogu reći da je bila izvrsna i volio bi da se ponovi."

HANSGROHE / Lazar Milosavljević, Prodajni predstavnik Hansgrohe za BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Srbiju

"Hansgrohe je brend koji je prisutan na bosanskohercegovačkom tržištu više od deset godina. Zahvaljujući saradnji sa BAGNO salonima, uspijevamo naći put do kupaca koji cijene kvalitet i moderan dizajn. Srećni smo što smo danas dio ove proslave povodom uspješnog završetka još jedne poslovne godine i nadamo se da ćemo u narednoj godini unaprijediti svoje prisustvo na tržištu BiH zajedno sa svojim partnerima i kupcima."

Gosti LUK & BAGNO Winter zabave su mogli uživati u sjajnoj atmosferi uz nastupe grupa Flashdance i Mostar Sevdah Reunion koji su širili pozitivnu energiju, te šarmantnog voditelja Enisa Bešlagića koji je sve prisutne nasmijavao tokom cijele večeri.

Kompanija LUK slovi za jednog od lidera na bosanskohercegovačkom tržištu na polju sistema za grijanje, klimatizaciju i ventilaciju, vodoinstalacije, te obnovljive izvore energije. Pod LUK Grupacijom posluje i brend BAGNO, sa nadaleko poznatim salonom ekskluzivne keramike. Zahvaljujući profesionalnim i stručnim zaposlenicima, partnerstvu sa svjetski renomiranim brendovima, te potpunoj orjentaciji prema kupcu, članice LUK Grupacije su prvi izbor investitora i građevinskih kompanija.  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti