Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Održan RECRO-NET & RSCOM Data Security & Availability Day 2016

Koncept događaja fokusiran je na inovativnim sigurnosnim rješenjima koja prate najsavremenije trendove za sigurno informatičko poslovanje.

11.04.2016. 16:55 / Izvor: Akta.ba

Kompanije RECRO-NET d.o.o. Sarajevo i RSCOM d.o.o Banja Luka, u saradnji sa svojim poslovnim partnerima VERITAS i Symantec, organizovale su  konferenciju u Mostaru pod nazivom "RECRO-NET & RSCOM DATA SECURITY & AVAILABILITY DAY 2016".

Koncept događaja fokusiran je na inovativnim sigurnosnim rješenjima koja prate najsavremenije trendove za sigurno informatičko poslovanje, s ciljem da stručnoj publici u oblasti informacionih tehnologija približi pojedinosti proizvoda i rješenja za zaštitu poslovnih podataka, kao što su: Veritas Enterprise Vault 12, Veritas Backup Exec 15, Symantec Endpoint Suite with Email i Symantec Data Loss Prevenon (DLP), navode iz kompanije RECRO-NET. 

Također, konferencije ovog tipa su planirane i u narednom periodu. Kompanije RECRO-NET d.o.o. Sarajevo i RSCOM d.o.o Banja Luka sa svojim poslovnim partnerima, svjetskim tehnološkim liderima (Cisco, IBM, Veritas, Symantec, Microsoft, Oracle, VMware), planiraju organiziovati specijalizovane konferencije na kojima se može saznati o aktuelnostima i novitetima iz  ICT oblasti.

PODIJELI:

TAGOVI:

#Data Security

#Availability Day

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti