Održan sedmi po redu LUK & BAGNO Winter event

11.12.2019. 16:57 / Izvor: Akta.ba
Održan sedmi po redu LUK & BAGNO Winter event
OTVORI GALERIJU

Za odličnu atmosferu i zabavu do kasno u noć pobrinuo se Berin Buturović sa svojim fenomenalnim bendom.

Sedmi po redu LUK i BAGNO Winter event održan je 7. decembra. Pozivu LUK Grupacije se odazvalo blizu 400 domaćih i stranih poslovnih partnera. Winter event je prilika da se okupe brojni profesionalci iz naše zemlje i šire koji zajedno definiraju trendove u arhitekturi i građevinarstvu, te generalno podstiču i realizuju značajne investicije.

"Slavimo jednu uspješnu godinu koja je iza nas sa našim partnerima i prijateljima. Godina je bila jako turbulentna ali mi smo uspjeli da napravimo odličnu priču u grupaciji LUK. Veliko nam je zadovoljstvo što smo iz godine u godinu dio novih i inovativnih projekata respektabilnih investitora, projektanata i arhitekata iz cijele Bosne i Hercegovine. Večeras gradimo temelje za nove zajedničke uspješne saradnje u narednoj godini", rekao je Ismir Kurtović, Menadžer prodaje kompanije LUK.

Dugoročan i partnerski odnos LUK-a i njegovih principala, tehnički napredna rješenja, asortiman, kvalitet i garancija, te optimalni komercijalni uslovi, glavne su značajke na osnovu kojih se zaključuju ugovore sa svjetskim i evropskim liderima iz branše. Birajući najbolje brendove kompanija LUK pronalazi put do korisnika specifičnih zahtjeva.

Događaj su podržali evropski i svjetski brendovi iz domena grijanja i hlađenja, klimatizacije i ventilacije, vodoinstalacije, opreme za kupatila, sanitarija i keramike: Mitsubishi Electric, Wavin, Thermoflux, Salus Control, Lantic by Porcelanosa Group, IVR, Hansgrohe, Olimpia Splendid, Herz, HL, Tece i Centrometal.

"Sa preduzećem LUK radim 18 godina, ova godina kao i svih 18 bili su uspješni. Zadovoljstvo nam je biti dio ovog eventa i kao i uvijek se radujemo zajedničkim budućim projetima", kazao je Petar Jelić Direktor predstavništva HERZ za BiH i Hrvatsku.

"Olimpia Splendid dugo sarađuje sa LUK-om i naša saradnja je svake godine bolja. LUK svoju prodaju unapređuje svake godine i na to smo jako ponosni, a najbolje tek dolazi", istakao je Lorenzo Badoleto, predstavnik kompanije Olimpia Splendid.

"Zadovoljstvo je što predstavljamo naš brend, naši proizvodi su vrlo popularni, jednostavni za instalaciju i prihvatljivi za svaki budžet, možete ih potražiti u LUK trgovinama", rekao je menadžer izvoza kompanije Salus, Grzegorz Gebala.

Za odličnu atmosferu i zabavu do kasno u noć pobrinuo se Berin Buturović sa svojim fenomenalnim bendom.

Kompanija LUK slovi za jednog od lidera na bosanskohercegovačkom tržištu na polju sistema za grijanje, klimatizaciju i ventilaciju, vodoinstalacije, te obnovljive izvore energije. Pod LUK Grupacijom posluje i brend BAGNO, sa nadaleko poznatim salonom ekskluzivne keramike. Zahvaljujući profesionalnim i stručnim zaposlenicima, partnerstvu sa svjetski renomiranim brendovima, te potpunoj orijentaciji prema kupcu, članice LUK Grupacije su prvi izbor investitora i građevinskih kompanija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti