Održan seminar sa Marijanom May

14.11.2018. 08:46 / Izvor: Akta.ba
Održan seminar sa Marijanom May
OTVORI GALERIJU

Poslovno-edukativni centar KVENTUM uspješno organizovao i realizovao poslovni seminar sa Marijana May.

Poslovno-edukativni centar KVENTUM uspješno organizovao i realizovao poslovni seminar sa Marijana May na temu Stres menadžment na radnom mjestu - Produktivnost – Radna Motivacija  – Emocionalna Inteligencija.

Seminar je održan na Zlatiboru, a bio je namijenjen poslovnim ljudima svih profila (direktorima, menadžerima, rukovodiocima, tim liderima, sekretarima/cama, administrativnim djelatnicima,  šalterskim službenicima, policijskim službenicima, zaposlenicima iz sektora za komunikacije, ljudske potencijale, finansije, pravo i slično) u organizacijama javnog i privatnog sektora i za sve one koji žele da budu efikasniji na svom radnom mjestu i da podignu nivo svojih poslovnih kompetencija.

Tokom seminara kroz interaktivno predavanje, diskusije i praktični rad realizovani su prvobitni ciljevi, a tiču se razvijanja kompetencija emocionalne inteligencije, prepoznavanja sopstvenih emocionalnih reakcija, efikasnog upravljanja negativnim emocijama na poslu itd.

Inače, Marijana May je životna dizajnerica, učiteljica meditacije i motivacijska govornica, autorica bloga "Moj Životni Dizajn“" – najkomentiraniji blog iz oblasti ličnog razvoja u našem regionu. 

Seminar je bio interaktivan, kombinacija teorije i praktičnih primjera. Dizajniran prema zakonitostima  učenja  odraslih.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti