Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Održana obuka na temu Upravljanje likvidnošću i naplata potraživanja

14.03.2014. 13:26 / Izvor: eKapija.ba

U suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom za Hercegovinu REDAH kao i ASEE-om (Adizes South East Europe) projekti USAID Sida FIRMA i FARMA organizirali su jednodnevni trening u Mostaru, dana 12.3.2014. godine na temu „Upravljanje likvidnošću i naplata potraživanja“. Trening je održan u prostorima tehnološkog parka Intera.

Cilj edukacije je podizanje ekspertize i vještina u komuniciranju u aktivnostima naplate potraživanja. Trening je praktično orijentiran i namijenjen prije svega zaposlenima u prodaji, odnosno zaposlenima koji imaju stalni kontakt s eksternim klijentima. Ovaj trening je obradio metode i preporučene mjere u procesu upravljanja likvidnošću i naplate potraživanja.

Na treningu su prisustvovala 34 predstavnika malih i srednjih poduzeća iz Hercegovine, a predavač je bio g. Hrvoje Bogdan, partner i direktor Adizes Southeast Europe kancelarije za Republiku Hrvatsku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti