Održana prva dropshipping akademija

28.01.2020. 12:53 / Izvor: Akta.ba
Održana prva dropshipping akademija

Predavanje privuklo mlade ljude koji se već bave dropshipping ali i one koji planiraju da krenu sa vlastitom online trgovinom.

IUS Life - centar za cjeloživotno učenje i marketinška agencija Webmajstor.ba organizovali su u subotu dropshipping akademiju. Predavač je bio gost is Srbije, Miloš Vasić expert za ovaj poslovni model koji postaje sve aktuelniji i na našim prostorima.

"Iako sve djeluje pomalo komplicirano naš gost je pojasnio da ovaj posao mogu početi  i osobe koje nemaju nikakvo predhodno iskusto ali naravno, edukacija je neophodna", kazali su iz IUS-a.

Tokom jednodnevnog predavanja Miloš je govorio o okosnici dropšipinga; otvaranje vlastite web trgovine  a zatim na svom računaru pokazao prisutnima kako se pravi i podešava online shop, postavljanje reklame na društvenim mrežama, te zapravo kako doći do prvih kupaca. Vasić je podijelio svoja iskustva i savjete vezano za investiranje u promociju, odabir proizvoda, ravoju vlastitog brenda, itd.

Predavanje privuklo mlade ljude koji se već bave dropshipping ali i one koji planiraju da krenu sa vlastitom online trgovinom.

Obzirom da je još uvijek mnogo nepoznanica kako početi i razvijati internet prodaju, IUS Life će u saradnji sa svojim partnerima, nastaviti sa organizacijom edukativnih programa i susreta sa stručnjacima iz ovih i srodnih oblasti.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti