ORBICO Sarajevo: Novi distributer za Wella Professionals

15.01.2014. 15:03 / Izvor: eKapija.ba
ORBICO Sarajevo: Novi distributer za Wella Professionals

Wella Professionals je u potpunosti posvećena kosi i njenim potrebama.

Kompanija „ORBICO d.o.o. Sarajevo“, vodeći distributer na području kozmetike i parfema, od 01.12.2013. godine počela je i distribuciju WELLA PROFESSIONALS programa namijenjenoga frizerskim salonima u Bosni i Hercegovini.

„Wella Professionals“ predstavit će tri kategorije profesionalnih proizvoda za salone: COLOR, CARE i STLYING. Od Colour linija dostupni su Koleston Perfect, Illumina Color, Color Touch i Blonder. Osim ovih proizvoda dostupni su ostali poznati „Wella Professionals“ brandovi: Londa, Nioxin teSP.

„Wella Professionals“ je u potpunosti posvećena kosi i njenim potrebama. Sve što radi je inspirirano ljubavlju prema frizerstvu i inovacijama. Još od kada je mladi uspješni frizerski stylist Franz Ströher kreirao brand, 1880.godine, „Wella Professionals“ nastavlja inspirirati svijet frizera, slijedi strast prepunu mašte i kreativnosti i ispunjava zahtjevni snove o ljepoti. 

Cilj našeg poslovanja s „Wella Professionals“ je imati kvalitetnu distribuciju uz kontinuiranu dostupnost potpunoga asortimana. Pofesionalne edukacije frizerskih salona, jake marketinške aktivnosti, lansiranje i podržavanje noviteta osnova su našega poslovanja sa svrhom pružanja vrhunske usluge frizerskim salonima i njihovim cijenjenim klijentima."

„Wella Professionals“ je brand prepoznatljive kvalitete koji oduševljava klijente diljem cijeloga svijeta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti