Orbis Project specijalizirana tvrtka za direktnu prodaju usluga

22.09.2017. 09:47 / Izvor: Akta.ba
Orbis Project specijalizirana tvrtka za direktnu prodaju usluga

Zahvaljujući svom profesionalnom i poslovno orjentiranom tržišnom pristupu od samog osnutka Orbis Project kontinuirano bilježi rast i razvoj.

Orbis Project d.o.o. specijalizirana je tvrtka za direktnu prodaju usluga te je od 2014. godine ovlašteni partner mnogih renomiranih kompanija na području proaktivne prodaje usluga.

Kao najveći partner HT Eroneta i EuroproNet Bosnia u direktnoj prodaji usluga, s više od 30 stalno zaposlenih djelatnika, Orbis Project je ujedno i jedina tvrtka u Bosni i Hercegovini, koja se bavi direktnom prodajom usluga.

Zahvaljujući svom profesionalnom i poslovno orjentiranom tržišnom pristupu, u kanalu direktne prodaje usluga, od samog osnutka 2014. godine tvrtka kontinuirano bilježi rast i razvoj, što su prepoznali mnogi renomirani partneri te promjenili orjentaciju svog poslovanja u smijeru direktne prodaje i pokrenuli razvoj projekta o posredničkoj suradnji sa našom tvrtkom.

Tvrtka Orbis Project ulaže velike napore kako bi svojim korisnicima osigurala najkvalitetniju uslugu i omogućila najpovoljnije uvjete prilikom realizacije ugovora i/ili kupovine proizvoda!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti