Organski krevet iz BiH u brošuri najvećeg sajma namještaja u svijetu

07.07.2021. 08:47 / Izvor: Akta.ba
Organski krevet iz BiH u brošuri najvećeg sajma namještaja u svijetu

Radi se o krevetu izrađenom isključivo od drveta, bez ikakvih dodatnih materijala ili hemijskih sredstava.

U susret narednom sajmu namještaja Imm Cologne 2022 koji će se održati od 17. do 23. januara 2022. godine u Kölnu, sajam nudi informacije o trendovima u industriji interijera koji će vladati scenom u budućnosti.

Posljednje online izdanje brošure Imm Cologne "trend.briefing", posvećeno je trendovima u uređenju spavaćih soba i inovativnim proizvodima za spavanje.

Zahvaljujući uspješnoj promociji prethodnih godina na ovom sajmu u okviru nacionalnog štanda Bosne i Hercegovine, kompanija Malak Janj iz Donjeg Vakufa uvrštena je u ovu ekskluzivnu brošuru sa svojim trendi proizvodom "Organic Bed", navodi Vanjskotrgovinska komora BiH.

Radi se o krevetu izrađenom isključivo od drveta, bez ikakvih dodatnih materijala ili hemijskih sredstava. Proizvod je bio izložen na sajmu 2020. godine, te privukao veliku pažnju kupaca, medija, kao i samog organizatora Imm cologne – Koelnmesse.

Kako će spavaća soba izgledati u budućnosti i kakvu ulogu igra megatrend održivog razvoja – jedna je od tema brošure, a potkrijepljena je, između ostalih, i infomacijom o inovativnom proizvodu bosanskohercegovačke firme Malak Janj.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti