Osvježite izgled vaših izloga i privucite pažnju na sebe

14.03.2016. 14:23 / Izvor: Akta.ba
Osvježite izgled vaših izloga i privucite pažnju na sebe

Ukrašavanje izloga na najmoderniji način i koristeći bilo koju tehniku specijalnost je BSC-a.

Ukrašavanje izloga na najmoderniji način i koristeći bilo koju tehniku specijalnost je BSC-a. Od prekrivanja kompletnih staklenih površina sa moderno dizajniranim slikama i vizualizacijama do izrade 3D texta i logotipa.

Od idejnog rješenja do implementacije istog, BSC tim nudi vam kompletnu uslugu brendiranja izloga ili Vaših prodajnih prostora. Pratite svjetske trendove i na vrijeme kvalitetno obilježite i istaknite vašu ponudu jer reklama nije trošak nego investicija u napredak Vašeg poslovanja.

Best Solution Company je specijalizovana štamparija koja je opremljena modernim digitalnim mašinama tipa SEIKO, MUTOH, SUMA, SISER, XEROX, CANON. Ovakva oprema omogućava da se velikom brzinom, vrlo kvalitetno i povoljno mogu štampati razni grafički proizvodi u malim i srednjim tiražima na svim vrstama medija od papira preko više vrsta vinila, cerada te raznih vrsta plastika i materijala za namjensku upotrebu. Osnovna prednost nad konkurencijom je brzina i kvalitet u svim procesima štampe, od idejnog rješenja, probnog uzorka, realizacije štampe i dorade do montaže i servisa na područuju cjele Bosne i Hercegovine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti