Otus - generalni zastupnik i distributer opreme Mitsubishi Elelctric za BiH

16.10.2013. 08:31 / Izvor: eKapija.ba
Otus - generalni zastupnik i distributer opreme Mitsubishi Elelctric za BiH

​Otus d.o.o. je potpisao ugovor o uvozu i distribuciji klima uređaja, toplotni pumpi zrak -voda i druge opreme za tretman vazduha sa kojom možete značajno uštediti na grijanju i hlađenju prostorija u kući, kancelariji ili u javnim objektima.

Otus d.o.o. je potpisao ugovor o uvozu i distribuciji klima uređaja, toplotni pumpi zrak -voda i druge opreme za tretman vazduha sa kojom možete značajno uštediti na grijanju i hlađenju prostorija u kući, kancelariji ili u javnim objektima.

Mitsubishi Elelctric je svijetski lider u proizvodnji sistema za klimatizaciju stambenih, komercijalnih i ndustrijskih objekata. Do ove godine korporacija Mitsubishi Elelctric nije imala zastupnika u Bosni i Hercegovini.

Sa otvaranjem zastupništva u zemlji građanima i preduzečima biće ponuđena odlična oprema, usluga i postprodajna podrška po prihvatljivoj cijeni.

Firma Otus d.o.o. već  je potpisala ugovore o prodaji, montaži i servisu  toplotnih pumpi zrak - zrak sa 55 partnera širom Bosne i Hercegovine i na taj način približala kvalitene proizvode konačnim kupcima.

Ugradnjom toplotnih pumpi zrak-zrak ili zrak-voda značajno smanjujemo  troškove grijanja. Toplotne pumpe koriste toplotnu energiju okoline koju podignu na viši nivo i tako zagrijavju prostore sa velikom uštedom. Grijanje objekata uz pomoć  toplotnih pumpi tri puta je jeftinije nego grijanje sa konvencionalnim energentima.

Ovih dana tržištu se predstavlja program za grijanje Ecodan i Zubadan.  Toplotne pumpe zrak-voda iz serije Zubadan sposobne su grijati prostore do ekstremnih -25°C vanjske temperature.

Više informacija na www.otus.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti