Otvoren istraživačko-tehnološki centar u Banjoj Luci

31.05.2019. 08:57 / Izvor: Akta.ba

Prilika za razvoj karijere u IT industriji: otvoren istraživačko-tehnološki centar u Banja Luci.

Banja Luka okuplja IT stručnjake i developere svih profila jer je svoja vrata otvorio istraživačko-tehnološki centar - RTC Banja Luka.

Stručni tim novootvorenog ureda primarno će raditi na međunarodnim projektima na području Evropske unije i regije. Uz aktualne, RTC će istraživati nove tehnologije s namjerom njihovog korištenja u razvoju poslovnih rješenja.

Trenutno RTC Banja Luka zapošljava developere i konsultante koji će svojim radom uticati na razvoj novih poslovnih rješenja.

Novi ured omogućit će mladim ljudima na području Banja Luke i šire da budu nosioci digitalnih promjena u regiji.

Budući da je RTC Banja Luka dio grupe firmi kompanije KING ICT u Zagrebu, developeri će imati priliku  razvijati specifična rješenja za velike klijente, pružati cjelokupnu podršku za SAP-ova poslovna rješenja od implementacije do održavanja, istraživati nove tehnologije i slično.

Iz RTC Banja Luka ne kriju zadovoljstvo otvaranjem istraživačkog-tehnološkog centra koji će zasigurno potaknuti razvoj i zapošljavanje na području Banja Luke te poručuju: "Ako volite izazove i želite biti dio velikih projekata koji pridonose poboljšanju društva u kojem živimo, pridružite se našem RTC timu. Uz osiguravanje benefita standardnih u IT industriji i motivirajućim primanjima, veliku pažnju pridajemo usavršavanju zaposlenika, dijeljenju znanja i zadržavanju ugodne radne okoline.", stoji u saopćenju.

Više informacija o RTC Banja Luka i otvorenim pozicijama pronađite na službenim stranicama .

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti