Otvoren novi poslovno-logistički centar Džida d.o.o. Čitluk

10.06.2014. 10:13 / Izvor: eKapija.ba
Otvoren novi poslovno-logistički centar Džida d.o.o. Čitluk
OTVORI GALERIJU

Svečano otvaranje objekta poslovno-logističkog centar Džida d.o.o. Čitluk, koji se prostire na 2000 metara četvornih korisnog prostora, održano je u Gospodarskoj zoni Tromeđa

Svečano otvaranje objekta poslovno-logističkog centar Džida d.o.o. Čitluk, koji se prostire na 2000 metara četvornih korisnog prostora, održano je u petak navečer (06.06.)  u Gospodarskoj zoni Tromeđa. Na otvaranju impresivnog poslovnog objekta tvrtke koja je vodeći prodavač novih viličara u BiH i ekskluzivni zastupnik i serviser njemačkog proizvođača viličara Jungheinrich za područje cijele BiH okupili su se brojni prijatelji obitelji Džida i poslovni suradnici.

Tvrtka Džida danas surađuje s poslovnim suradnicima na prostoru BiH, ali i sa suradnicima iz Njemačke, Italije, Belgije, Nizozemske, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije, te sa 20 zaposlenih stremi prema novim poslovnim uspjesima. Uz ekskluzivno zastupništvo njemačkog proizvođača viličara Jungheinrich, tvrtka je zastupnik poznatog talijanskog proizvođača čistača Dulevo, a također i zastupnik talijanskog proizvođača Fam. Tvrtka Džida u budućnosti planira klijentima ponuditi još neke brendove koji do sada nisu zastupljeni na prostoru BiH, a novi poslovni prostor bit će baza za nove uspjehe.

Što za općinu Čitluk znači otvaranje novog poslovnog objekta tvrtke s najvećim udjelom u prodaji novih viličara u BiH prije samog svečanog otvaranja govorio je načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić. Načelnik Jerkić ovom je prilikom istaknuo kako je izuzetno sretan da u teškim vremenima može nazočiti otvaranju poslovnog objekta u kojem će novi radnici naći posao, posebice jer je taj objekt sagrađen u Gospodarskoj zoni Tromeđa u kojoj posluje preko 25 poslovnih subjekata i u kojoj je posao pronašlo skoro 1000 zaposlenika. Uz iskrene čestitke na izvanrednim ostvarenjima načelnik Ivo Jerkić na kraju svog obraćanja zahvalio je tvrtki Džida na iskazanom senzibilitetu za ljude u poplavljenim područjima.

Tvrtka Džida nesebično se uključila u pomoć poplavljenim područjima

Naime, kako bi barem dijelom ublažila patnju stradalih i pomogla što bržem povratku u domove na poplavljenim područjima BiH tvrtka je na raspolaganje stavila svojih 25 viličara koji sudjeluju u poslovima za koje su namijenjeni na poplavama pogođenom području. Također, tvrtka je za dan svečanog otvaranja pripremala spektakularan vatromet, no od vatrometa se odustalo i novac prvotno namijenjen za vatromet bit će uplaćen u Caritas za pomoć poplavljenim područjima.

Lammek: Ovo je tek početak

"Svi oni koji misle da će se tvrtka Džida i Jungheinrich smiriti nakon što je Tadimir ostvario svoje životno djelo, recimo im: Sad tek kreće, dragi prijatelji i konkurencijo, ovo je tek početak! U zadnjih 9 godina s timom Džida smo ostvarili mnogo na tržištu Bosne i Hercegovine. Od novih i rabljenih strojeva, najma, preprodaje, svaki konkurent točno gleda što se kod nas događa. Mi smo naš udio na tržištu, u teškoj okolini, u zadnjih par godina konstantno povećali. U zadnje 4. godine naš udio na tržištu je bio 40%, da bi zadnju godinu iznosio nevjerojatnih 46%. Predviđanja za 2014. godinu sa osvrtom na prva 4 mjeseca su također vrlo zadovoljavajuća. Više nego svaki drugi viličar je Jungheinrich. Točno 52,6 % tržišnog udjela. Naša pohvala ne ide samo za prodaju gdje je napravljen jedan odličan posao, nego posebna pohvala ide za djelatnike servisa u cijeloj zemlji i ovdje u Čitluku", kazao je prilikom svečanosti otvaranja regionalni menadžer tvrtke Jungheinrich Christian Lammek.

Poslovni partneri iz Njemačke sa sobom su ovom prilikom ponijeli i darove, tako će novi objekt krasiti slika djelića Hamburga, kao i brodsko zvono koje na sjeveru Njemačke označava otvaranje novih objekata.

Prije samog svečanog presijecanja vrpce okupljenima se obratio i direktor tvrtke Tadimir Džida koji je poručio: "Tvrtka Džida je ostvarila višegodišnji cilj izgradnjom ovog logističkog centra. Naš je plan i dalje raditi i povećavati broj zaposlenih, što je povezano s našim proširenjem na području cijele Bosne i Hercegovine, te uvođenje novih brendova u našu djelatnost".

Čast da svečano presijeku vrpcu pripala je direktoru tvrtke Tadimiru Džidi, Christianu Lammeku i načelniku općine Čitluk Ivi Jerkiću, a nakon svečanog otvaranja uslijedilo je razgledavanje objekta, svečana večera i zajedničko druženje.

Načelniku Ivi Jerkiću uručena zahvalnica

Želeći zahvaliti tvrtkama i pojedincima koji su doprinijeli uspjehu tvrtke Džida direktor tvrtke Tadimir Džida u sklupu zajedničkog druženja nakon svečane večere uručio je zahvalnice, i to: Christianu Lammeku, regionalnom menadžeru tvrtke Jungheinrich, Tihomiru Pocrnju, vlasniku tvrtke Špico Prom iz Bugojna koja je prva kupila novog viličara Jungheinrich u tvrtki Džida, Romanu Markušiću, izvršnom direktoru tvrtke Mlakar Viličari Zagreb, Muhamedu Ajanoviću, djelatniku s najduljim radnim stažem, načelniku općine Čitluk Ivi Jerkić, kao i poslovnim suradnicima Nusretu Sabiroviću i Faudu Alikadiću

Zahvalnice za uspješnu poslovnu suradnju bile su pripremljne i Peteru Kirchhoffju, negdašnjem regionalnom menadžeru tvrtke Jungheinrich, kao i Lappipiju Mariji Pazzagliju iz tvrtke Dulevo, no gospoda nisu mogla nazočiti sinoćnjoj svečanosti pa su njima namijenjene zahvalnice preuzeli predstavnici tvrtki Jungheinrich i Dulevo.

izvor. ciltuk.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti