Otvoren novi prodajni i distributivni centar Annoa.ba: Ciljevi centra usmjereni na zadovoljstvo kupaca

05.10.2009. 11:07 / Izvor: eKapija.ba
Otvoren novi prodajni i distributivni centar Annoa.ba: Ciljevi centra usmjereni na zadovoljstvo kupaca

"Da bi zadržali trend rasta i sačuvali povjerenje kupaca, izgradili smo ovaj objekat koji će nam dati motivaciju da još uspješnije udovoljimo svim zahtjevima tržišta", izjavila je Mirela Jaganjac, direktorica i jedan od vlasnika, povodom svečanog otvorenja novog centra Annoa.ba, inače najvećeg distributivnog centra ovog tipa u Bosni i Hercegovini.

Nastala prije 12 godina u jednoj kancelariji od 15 kvadrata i sa jednim zaposlenikom, danas je Annoa firma sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i trgovini opreme zaštite na radu koja upošljava 11 osoba, te djeluje na području kako Tuzlanskog kantona, tako i šireg područja Bosne i Hercegovine.

Annoa nudi kompletan program opreme zaštite na radu, od zaštitnih kaciga, naočala, respiratora, preko rukavica, kišnog programa, do zaštitne obuće, radnih odijela i drugog. Osim toga što nudi sve za Worktime, novo u ponudi je i odjeća za slobodno vrijeme, odnosno bogata i neobična kolekcija Freetime. Osim ovog, ovaj centar nudi i program profesionalnih alata brendiranih proizvođača kao što su UNIOR, DeWalt, BLACK&DECKER, KEIL i drugi.

"Naši ciljevi usmjereni su na zadovoljstvo kupaca a ozbiljnim pristupom poslovanju stekli smo veliko povjerenje tih istih kupaca s jedne strane, i domaćih i inostranih poslovnih partnera, odnosno dobavljača s druge strane", istakla je Jaganjac i dodala da je najvažnija činjenica ta da ljudi prepoznaju vaš rad i trud, te izrazila sigurnost da su kupci u centru Annoa i njenim zaposlenicima prepoznali i jedno i drugo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti