Otvoren prvi Didaco Shop

15.08.2008. 11:46 / Izvor: Nezavisne novine
Otvoren prvi Didaco Shop

Laktaška kompanija "Didaco Commerce" juče je svečano otvorila svoj deseti maloprodajni objekat i prvi "Didaco Shop" u prizemlju banjalučkog hotela "Bosna".

Prvi "Didaco Shop", urađen po novom konceptu maloprodajnog objekta prema čijem uzoru će se graditi svi novi prostori "Didaco Commerca", prostire se na 220 metara kvadratnih i predstavlja prvi realizovani projekat saradnje kompanija "Didaco Commerce" i "Gatarić" iz Dervente.

"S kompanijom "Gatarić" smo dogovorili da će polovina prostora budućih šopova od preko 150 metara kvadratnih biti odvojeno za galanterijsku robu koju oni distribuiraju. To znači da će u okviru asortimana novotvorenog prodajnog objekta pored drogerijskog i parfimerijskog programa naši potrošači moći nabaviti kompletan kozmetički program i galanteriju", rekao je Emir Omić, direktor kompanije "Didaco Commerce".

Novootvoreni "Didaco Shop" nudi bogat asortiman ženskih poslovnih i putnih torbi poznatih svjetskih brendova kao što su: Roncato, Esprit, Picard i Gianni Conti, a u posebnu ponudu poklon asortimana predstavljaju umjetničke slike poznatih likovnih autora s motivima Banjaluke.

Omić je objasnio da "Didaco Commerce" nastavlja s tradicijom originalne radnje u kojoj kupci mogu pronaći lijepe i prigodne poklone za rođake, prijatelje i poslovne partnere.

Kompanija "Didaco Commerce" posluje devet godina i za sada, pored Banjaluke, ima otvorene maloprodajne objekte u Sarajevu, Tuzli, Gradišci/Bosanskoj Gradišci, Zenici i Lukavcu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti