Otvorena 45. benzinska pumpa kompanije Hifa Petrol u Derventi

30.12.2020. 16:49 / Izvor: Akta.ba

Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol danas je otvorila svoju 45. benzinsku pumpu u Derventi.

Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol danas je otvorila svoju 45. benzinsku pumpu u Derventi. Uprkos pandemiji, kompanija je nastavila širenje svoje maloprodajne mreže te u 2020. godini otvorila 5 novih benzinskih pumpi. Otvorenjem ovog objekta obezbijeđeno je 5 novih radnih mjesta, a novootvorena benzinska pumpa nalazi se na adresi Lužani bosanski bb.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina "HP SHOP" u kojoj nude širok asortiman robe kao i vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse,  smanjenu potrošnju do 4%, veću snagu te smanjenu emisiju štetnih gasova. Također, u ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol je u prošloj godini lansirala Premium Card, karticu pogodnosti koja već broji  preko 120.000 zadovoljnih korisnika. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više, te posebne pogodnosti koje je samo za njih Hifa Petrol pripremila u saradnji sa svojim partnerima. Danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card  s razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji je svaki dan sve veći.

"Izuzetno smo zadovoljni razvojem naše maloprodajne mreže i činjenicom da jačamo zajednicu i stvaramo nova radna mjesta. Ovo je naša 45. benzinska pumpa. Derventa ima jako povoljan geografski položaj, stoga smo odlučili da svoje proizvode i usluge učinimo dostupnim i ovom području, a sve u skladu sa strategijom širenja maloprodajne mreže. U ovoj godini, uprkos pandemiji, otvorili smo 5 benzinskih pumpi, te nastavljamo sa planiranim investicijama i ostajemo dosljedni obećanju nastavka razvoja i ulaganja u nove projekte i u narednoj godini",  istakao je u svom obraćanju Muhamed Vrabac, generalni direktor kompanije.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama. Uskoro će kupcima na ovoj benzinskoj pumpi biti na raspolaganju i usluga mjenjačnice.

"Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, te stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj novi slogan Najbolji prijatelj na putu. Radeći konstantno na unapređenju proizvoda i usluga, Hifa Petrol je kreirala nagradnu anketu koja mjeri zadovoljstvo kupaca pod nazivom Vaše mišljenje nam je važno, zato Vas nagrađujemo. Anketa traje od 01.1. do 28.2.2021. godine, a Hifa Petrol 20 najsretnijih dobitnika daruje sa po mjesec dana besplatnog goriva", saopćili su iz kompanije Hifa Petrol.

Hifa Petrol kao društveno odgovorna i uzorna kompanija različitim aktivnostima daje doprinos lokalnoj zajednici, a ovaj put povodom otvorenja novog objekta uručila je donaciju Centru za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju "Budućnost" iz Dervente.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 200 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 05-24h.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti