Otvorena Konzum maxi prodavnica u Trebinju

13.09.2014. 07:33 / Izvor: eKapija.ba
Otvorena Konzum maxi prodavnica u Trebinju

Konzum maxi Trebinje, prostire se na 600 m² prodajne površine i zapošljava 16 novih zaposlenika. U ponudi za kupce je bogat i raznovrstan asortiman proizvoda za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu.

U Trebinju je otvorena prva Konzum prodavnica  na adresi Vuka Karadžića 16. Zajedničkim presijecanjem vrpce, prodavnicu su otvorili Slavko Vučurević gradonačelnik Trebinja i Haris Omeragić, direktor Sektora maloprodaje Konzuma. Konzum maxi Trebinje, prostire se na 600 m² prodajne površine i zapošljava 16 novih zaposlenika. U ponudi za kupce je bogat i raznovrstan asortiman proizvoda za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu uz garantovano niske cijene s naglaskom na svježe, zdravo i domaće.

U povodu otvorenja prodavnice za kupce je pripremljen katalog sa širokom ponudom artikala po akcijskim cijenama. Na dan otvorenja svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno, a prvih 300 kupaca uz račun u vrijednosti 30 KM i više osvojili su vrijedne nagrade – male kućanske aparate i poklon pakete na velikom balonskom zidu. Mališani su uživali u druženju i zabavi s Kodijem.

Radno vrijeme prodavnice je svakim danom od 7:00 do 22:00 sata.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti