Otvorena Telemaks poslovna zgrada: Banjaluka dobija Apple prodavnicu

11.11.2013. 16:03 / Izvor: eKapija.ba
Otvorena Telemaks poslovna zgrada: Banjaluka dobija Apple prodavnicu

Na radost svih prisutnih, uz mnogo emocija, i nakon šest godina rada i uloženog truda, kompanija Telemaks završila je izgradnju poslovne zgrade koja je danas svečano otvorena u u ulici Kralja Petra II broj 17.

Na radost svih prisutnih, uz mnogo emocija, i nakon šest godina rada i uloženog truda, kompanija Telemaks završila je izgradnju poslovne zgrade koja je danas svečano otvorena u u ulici Kralja Petra II broj 17 u Banjaluci.

Zgrada je projektovana na najsavremeniji način, a prilikom njene izgradnje korišten je posebni plavi kamen iz Verone, epoksidni podovi visokog sjaja i još mnogo različitih materijala kojim su pomjerene granice u arhitekturi. Ono što ovaj objekat izdvaja od ostalih je princip izgradnje prema postulatima energetske efikasnosti.

"Vrijedno smo radili i danas možemo da kažemo da smo ponosni na ljepotu i funkcionalnost objekta. Bez obzira što je kompletna investicija išla iz kredita, nismo štedili već smo pomjerali granice u razmišljanju i načinu izvođenja. Danas smo prezadovoljni dobijenim rezultatom", istakla je Arijana Maksimčuk, direktorica kompanije Telemaks.

Inače, Telemaks poslovna zgrada će postati dom nekoliko kompanija iz Banjaluke, a ono na šta su posebno ponosni je činjenica da će upravo u prizemlju objekta svoj prostor zauzeti i prva Apple prodavnica u Republici Srpskoj. Apple store biće otvoren u saradnji sa firmom Macline, generalnim distributerom Apple proizvoda za BiH.

Kroz nešto više od petnaest dana svi zainteresovani će moći da uživaju u potpuno opremljenom Apple storeu, te da za svoje potrebe odaberu Apple proizvod koji im odgovara.

Pored napredne tehnologije, Telemaks će svim stanovnicima i posjetiocima zgrade ponuditi i izvanredno slatko iskustvo u čokolateriji Adore kroz ručno proizvedene čokoladne praline po belgijskoj recepturi, poručuju iz ove kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti