Otvorene tri nove Konzum prodavnice u Sarajevu

05.08.2013. 10:42 / Izvor: eKapija.ba
Otvorene tri nove Konzum prodavnice u Sarajevu

Povodom otvorenja novih prodavnica, Konzum je nagradio prve kupce poklonima, a svaki pedeseti kupac kupljenu robu dobio je potpuno besplatno.

Konzum je u protekloj sedmici otvorio tri nove kvartovske prodavnice u Sarajevu, na adresi Nurije Pozderca 7, naselje Dobrinja, potom u ulici Hamdije Kreševljakovića 53 na Drveniji i na Dolac Malti, Zmaja od Bosne bb (Socijalno – poslovna zgrada Šipad). Na više od 1.000 kvadrata prodajne površine ove tri novootvorene prodavnice uz raznovrsnu ponudu, kupci će moći obavljati svakodnevnu kupovinu po najpovoljnijim cijenama. U novootvorenim prodavnicama zaposleno je 28 novih djelatnika.

Povodom otvorenja novih prodavnica, Konzum je nagradio prve kupce poklonima, a svaki pedeseti kupac kupljenu robu dobio je potpuno besplatno. Kupci su mogli uživati u brojnim degustacijama i promocijama i drugim iznenađenjima.

I u narednom periodu, Konzum nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže koja trenutno broji 155 prodavnica. Do kraja avgusta Konzum planira otvoriti još dvije prodavnice u Sarajevu, na lokalitetu naselja Ciglane i Pionirske doline, kao i nove prodavnice u Livnu i Visokom, u kojima će zaposlenje naći 40 novih djelatnika. Nova otvorenja planirana su i u septembru, kada će biti otvorene još dvije prodavnice u Tuzli te prodavnice u Uskoplju i Posušju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti