Partner mikrokreditna fondacija: Rekordan broj novootvorenih blagajni – usluge oslobođene svih provizija

03.11.2009. 09:52 / Izvor: eKapija.ba
Partner mikrokreditna fondacija: Rekordan broj novootvorenih blagajni – usluge oslobođene svih provizija

Partner mikrokreditna fondacija i njeni brojni klijenti su od početka novembra bogatiji za još dvije nove blagajne kreditnih transakcija. Dvije nove blagajne su otvorene u tradicionalno preduzetnim sredinama, Gradačcu i Srebreniku.

U novim blagajnama kreditnih transakcija klijenti Partnera će moći da, bez provizije, obave sve aktivnosti vezane za podizanje i otplatu kredita u gotovom novcu, odnosno klijentima će biti pružena kompletna usluga na jednom mjestu .

Nove, savremeno opremljene, poslovnice sa blagajnom nalaze se na atraktivnim lokacijama u centru Srebrenika u ulici 21. Srebreničke brigade bb i u centru Gradačca u ulici H.K. Gradaščevića.

Pored 59 terenskih ureda koje Partner ima u cijeloj BiH blagajne su do sada otvorene u sljedećih 15 mjesta Tuzla I, Tuzla II, Sarajevo, Zenica, Brčko, Doboj, Jelah, Kalesija, Banja Luka, Bijeljina, Gračanica, Živinice, Lukavac, Gradačac i Srebrenik.

Sa otvaranjem savremeno opremljenih poslovnica sa blagajnama kreditnih transakcija usluge građanima će biti još potpunije i korak bliže onima u bankarskom sektoru.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti