Perex: Jedan od najprodavanijih bh. brendova u oblasti čišćenja

28.05.2015. 15:18 / Izvor: eKapija.ba
Perex: Jedan od najprodavanijih bh. brendova u oblasti čišćenja
OTVORI GALERIJU

PPerex je jedan od najprodavanijih brendova u svojoj oblasti na području Bosne i Hercegovine, a sve više se širi i na inostrano tržište.

Perex je brend čiji su proizvodi namjenjeni za održavanje kućne higijene. Iako "mlad", Perex je jedan od najprodavanijih brendova u svojoj oblasti na području Bosne i Hercegovine, a sve više se širi i na inostrano tržište.

"Zasluga za takav uspjeh pripada prije svega našim vjernim potrošačima koji su u našim proizvodima prepoznali sve što je potrebno za kvalitetno, lako i brzo čišćenje u domaćinstvu, od čega je i nastao naš slogan „ ...perite s lakoćom", poručuju iz firme Dukat d.o.o. Banja Luka

Prateći svjetske trendove u svojoj oblasti postojeći proizvodi u brendu Perex se konstantno usavršavaju, a asortiman se redovno proširuje novitetima.

Konstantno ispitivanje tržišta u cilju ispunjenja očekivanja potrošača i implementacija prepoznatih zahtjeva, kao rezultat ima povećanje povjerenja potrošača u brend Perex.

Preduzeće Dukat d.o.o je osnovano 1994.god u Banja Luci, prve godine poslovanja bavilo se maloprodajom i ugostiteljstvom. Vremenom prerasta u preduzeće koje se bavi uvozom, proizvodnjom, trgovinom, disribucijom i transportom. Danas je Dukat jedna od najvećih i najozbiljnijih distributerskih kuća u BiH, gdje svojom distribucijom pokriva cijelu teritoriju BiH. Centrala firme je u Banja Luci, a iz četiri poslovne jedinice uspjesno vrši prodaju robe i servisiranje svih kupaca na celoj teritoriji BIH.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti