Pero Gudelj i dalje u teškom stanju, pod stalnim nadzorom ljekara

11.08.2015. 10:01 / Izvor: Akta.ba
Pero Gudelj i dalje u teškom stanju, pod stalnim nadzorom ljekara

Poznati bh. privrednik Pero Gudelj još uvijek se nalazi u teškom stanju nakon jučerašnjeg ranjavanja u predjelu glave, piše bh. novinska agencija Patria.

Nakon komplicirane operacije koja je trajala sedam sati, vlasnik tvrtke FIS iz Viteza, Pero Gudelj još uvjek je životno ugrožen, javlja vecernji.ba.

Na UKCC Sarajevo, gdje je hospitaliziran, liječnici su u pripravnosti i prate njegovo stanje.

Podsjetimo, Gudelj je jučer ranjen je iz vatrenog oružja dok se vozilom kretao prema svojoj farmi. Pronađen je u teškom stanju nekoliko metara od svog automobila. Prevezen je u bolnicu u Novoj Biloj. No, nakon ukazane lječničke pomoći prevezen je na daljnje liječenje u UKC Sarajevo. 

Iz MUP-a SBŽ jučer je priopćeno kako je u 13,35 sati, prijavljeno Policijskoj stanici Vitez, da je na lokalnom putu  u  mjestu Krčevine, općina Vitez pronađen P.G. s ozljedama u predjelu glave nanesene vatrenim oružjem. 

- Na mjesto događaja je upućena ophodnja PS Vitez i službenici PU Travnik radi osiguranja mjesta događaja i poduzimanju nužnih mjera i radnji na rasvjetljavanju istog. P.G.je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu Fra „Mato Nikolić“ u Novu Bilu i nakon ukazane lječničke pomoći prevezen je na dalje liječenje u UKC „Koševo“- Sarajevo. U tijeku su istražne radnje na rasvjetljavanj slučaja, priopćeno je iz MUP-a SBŽ-a.

Prema neslužbenim informacijama Gudelj je pokušao izvršiti samoubojstvo pucavši samom sebi u glavu, a na mjestu gdje je zatečeno je i pismo.

Inače, Gudelj je već godinama jedan od najuspješnijih gospodarstvenika u Bosni i Hercegovini.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti