Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Pino Nature Sarajevo dobitnik zlatnog certifikata "Global Quality Award"

Radi se o Specijalnom priznanju za uspješno poslovanje i rukovođenje firmom dugi niz godina.

29.12.2019. 09:58 / Izvor: Akta.ba

Pino Nature Sarajevo dobitnik zlatnog certifikata "Global Quality Award".

Radi se o Specijalnom priznanju za uspješno poslovanje i rukovođenje firmom dugi niz godina, te Specijalnom priznanju da je "HOTEL PINO NATURE" postao "Povjerljiv partner „ na tržištu po analizi i istraživanju našeg tržišta.

Pino Hotel je po metodologiji međunarodne kompanije Global Quality Standards LTD dobitnik priznanja Global Quality Award, priznanje se dodjeljuje firmama i kompanijama koje su svojim pristupom poslovanju zadobile povjerenje svih interesnih skupina, prvenstveno kupaca i klijenata.

Parametri na osnovu kojih smo ostvarili pravo na Priznanje "Povjerljiv partner" su : godine postojanja na tržištu, a sigurni smo da sve ovo prate i kvalitetne usluge, što je svakako jedan od parametara za dodjelu priznanja. Iskreno se nadamo da ćemo nastaviti sa uspješnim poslovanjem, jer samo rijetki se mogu pohvaliti kontinuitetom stabilnog poslovanja i kao takvi zaslužuju da budu prepoznati i priznati kao važan faktor u ekonomiji jedne zemlje.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti