Počeli Dani otvorenih vrata u konjičkom SurTec-Eurosjaju

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Počeli Dani otvorenih vrata u konjičkom SurTec-Eurosjaju

12.04.2018. 14:30 / Izvor: Akta.ba

U firmi SurTec-Eurosjaj danas su počeli Dani otvorenih vrata, koji će trajati do subote do 17 sati.

Jasmin Badžak, direktor kompanije za poslovni portal Akta.ba je kazao kako posjetioci u ova tri dana mogu posjetiti sve proizvodne pogone i upoznati se sa 21. tehnologijom površinske zaštite metala, kao što su cinčanje, hromiranje, niklovanje, toplo cinčanje i  najnovije tehnologije kataforeznog lakiranja.

"Firma je u pozitivnoj ekspanziji i dosta kupaca sa kojima se susrećemo na sajmovima nisu obilazili naše pogone, te smo se odlučili da u vrijeme održavanja Mostarskog sajma organizujemo Dane otvorenih vrata upravo jer dosta naših klijenata ide tamo, a Konjic i SurTec-Eurosjaj su jedna od stanica gdje mogu svratiti, upoznati se sa firmom, tehnologijama, proizvodima", kazao je Badžak.

U okviru Dana otvorenih vrata organizovana je i posjeta Titovom bunkeru ARK, druženje sa uposlenicima uz piće dobrodošlice i zakusku.

"Svi naši sadašnji i potencijalni kupci su dobrodošli", kazao je Badžak te pozvao sve da dođu u Surtec-Eurosjaj na druženje.

Kako ova kompanija nikad ne staje i ova godina kaže Badžak donosi nove pozitivne priče, investicije, radna mjesta, ali i nova tržišta.

E. Ko.

PODIJELI:

TAGOVI:

Surtec

Jasmin Badžak

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti