Počeo najveći regionalni virtualni sajam zapošljavanja

19.10.2016. 10:12 / Izvor: Akta.ba
Počeo najveći regionalni virtualni sajam zapošljavanja

Tema ovogodišnjeg Sajma su vještine koje kandidate kvalificiraju za poslove budućnosti.

Prvi razgovor za posao iz udobnosti vlastite kuće te u samo nekoliko klikova mišem? Na Virtualnom sajmu karijera i znanja sve je moguće!  

Od 19. do 26. oktobra na adresi www.dankarijera.com održava se najveći regionalni online sajam za zapošljavanje, u organizaciji tri najposjećenija portala za zapošljavanje u regionu –Posao.ba (Bosna i Hercegovina), Infostud.com (Srbija) i MojPosao.net (Hrvatska).

Svake godine Sajam posjeti oko 250 hiljada tražitelja posla, a tema ovogodišnjeg Sajma su vještine koje kandidate kvalificiraju za poslove budućnosti, ali i razvoj kompetencija koje će svima biti potrebne u bliskoj budućnosti.

Ukoliko aktivno tražite posao posjetite www.dankarijera.com i pogledajte dostupne konkurse za posao nekih od najboljih lokalnih i regionalnih kompanija. Među izlagačima na Sajmu će se naći kompanije kao što su: Philip Morris BH, UniCredit Bank d.d. Mostar, Lufthansa Brno, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, International University of Sarajevo i BOREAS. Od regionalnih izlagača izdvajamo Nestle, Infobip, Addiko banku i Lidl.

Tokom osam dana 24 sata dnevno iz svojih kuća ćete moći posjetiti štandove poslodavaca i upoznati se s aktuelnim ponudama poslova, kao i s izborom edukacija i obuka važnih za razvoj karijere. Osim toga, moći ćete direktno, putem chata, komunicirati s predstavnicima poslodavaca.

Iskoristite Sajam kao priliku da pronađete posao iz snova i predstavite se potencijalnim poslodavcima. Očekujemo vas u velikom broju od 19. do 26. oktobra na www.dankarijera.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti