Podržite radna mjesta u BiH, birajući bh. proizvode i usluge!

29.05.2014. 09:07 / Izvor: eKapija.ba
Podržite radna mjesta u BiH, birajući bh. proizvode i usluge!

S ciljem davanja poticaja bh. privredi za jačanje proizvodnje na Facebook stranici udruženja Kupujmo i koristimo domaće pokrenuta je interesantna nagradna igra u kojoj svi zainteresirani učesnici mogu osvojiti vrijedne nagrade.

 

S ciljem davanja poticaja bh. privredi za jačanje proizvodnje, otvaranja novih radnih mjesta te izgradnje svijesti potrošača da kupovinom bh. proizvoda pomažu razvoj domaće proizvodnje i otvaranje novih radnih mjesta na Facebook stranici udruženja Kupujmo i koristimo domaće pokrenuta je interesantna nagradna igra u kojoj svi zainteresirani učesnici mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Zadatak je da, u pomenutom periodu, svi zainteresirani ostvare kupovinu nekog domaćeg proizvoda u određenim trgovinama, sačuvaju račun te, u posebno dizajniranu aplikaciju, unesu broj tog računa.

"Promoviranje kvalitetnih i konkurentnih bh. proizvoda, posebno onih kojima je Udruženje Kupujmo i koristimo domaće kvalitetno proizvedeno u BiH, dodijelilo jedinstven znak bh. kvalitete osnovni je cilj našeg Udruženja. Različitim aktivnostima trudimo se širiti pozitivne priče o izvornim i kvalitetnim bosanskim proizvodima koji su se okitili znakom našeg Udruženja i počeli ga štampati na ambalaži svojih proizvoda, a koji će, nadamo se, pored domaćeg, svoje mjesto naći i na zahtjevnom svjetskom tržištu", kazao je Admir Kapo, direktor Udruženja Kupujmo i koristimo domaće.

Podržite i vi ovu inicijativu, pokrenutu s ciljem promoviranja važnosti kupovine domaćih proizvoda. Za više informacija posjetite Facebook stranicu .

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti