Portal "eKapija" najbolji medijski biznis partner u regionu

12.05.2009. 10:12 / Izvor: eKapija.ba
Portal 'eKapija' najbolji medijski biznis partner u regionu

Poslovno-investicioni portal "eKapija" dobitnik je prestižne godišnje nagrade "Media biznis partner 2009", koju "Mass Media International" dodeljuje za izrazitu podršku poslovnim subjektima u regionu Jugoistočne Evrope.

"Portal "eKapija" je svojim klijentima omogućio pojednostavljen pristup informacijama bitnim za njihovo poslovanje, pokazao visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavao svoje poslovne partnere i klijente i time doprineo boljem povezivanju poslovnih subjekata i ekonomskom prosperitetu u regionu”, navedeno je u obrazloženju komisije.

Generalni direkor "eKapije" Zdravko Lončar rekao je da je nagrada "Media biznis partner 2009" još jedna potvrda da je "eKapija" vodeći poslovni portal u Srbiji, koji broji više od 14.500 korisnika.

- Naziv nagrade čiji smo ovogodišnji dobitnici je zapravo naš svakodnevni cilj i osnovni zadatak. Informacijama koje plasiramo trudimo se da budemo stalni i pouzdan parter biznisu u Srbiji i regionu. Da svakom učesniku na tržištu pomognemo da pronađe nove ideje i poslovne kontakte i izvestimo ga o najnovijim dešavanjima u njegovom sektoru. Rast pretplatnika od 40% u poslednjih godinu dana potvrđuje nam da smo u tome uspeli, ali i motiviše da svakim danom budemo za vest brži i bolji. Najveća potvrda poverenja koje smo stekli kod klijenata je koeficijent obnove pretplate koji je 80% - rekao je Lončar, naglašavajući da je u 2008. ostvaren finansijski rast od 44%.

Prema podacima poratla www.alexa.com i www.alexa-rs.com, ekapija je na prvom mestu među poslovnim portalima Srbije. Prosečna dnevna čitanost je 45.200 dokumenata, pretraži se 32.500 podataka, a u katalogu firmi nalaze informacije o više od 100.000 privrednih subjekata.

Prosečna godišnja produkcija je 19.000 vesti i izveštaja i 26.000 tendera. Osim na srpskom, "eKapija" dostupna je na engleskom i na nemačkom jeziku.

- Portal "eKapija" planira regionalno širenje, u Bosni i Hercegovini već imamo nacionalni projekat www.ekapija.ba, a u pripremi su nastupi u Hrvatskoj i Makedoniji - najavio je Lončar.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti