Posao.ba je sada MojPosao.ba

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Posao.ba je sada MojPosao.ba

06.04.2020. 13:26 / Izvor: Akta.ba

Posao.ba promijenio je ime u MojPosao.ba. Na taj način želimo obilježiti pridruživanje velikoj internacionalnoj porodici Alma Media koja uključuje web portale za zapošljavanje iz preko 15 evropskih zemalja i nama najbliže MojPosao (Hrvatska), Infostud (Srbija), Vrabotuvanje (Makedonija) i PrekoVeze (Crna Gora), navodi se u saopćenju.

Navode da će ovo partnerstvo donijeti razmjenu znanja, informacija i povezivanje sa tržištem rada u regiji i šire, što će iskoristiti da kreiraju još bolje usluge za svoje klijente.

"U trenutku kada se svi suočavamo sa posljedicama krize izazvane pandemijom koronavirusa, Posao.ba je i dalje uz vas, promijenili smo samo ime. Pozitivne priče o poslodavcima, o tome kako provode mjere zaštite zaposlenika i klijenata, te kako pomažu društvu u prevazilaženju ove krize, možete pronaći na www.mojposao.baI vas ohrabrujemo da nam pošaljete kratko opisane vaše pozitivne prakse hitnog reagovanja, reorganizaciju poslovanja kao i mjere zaštite koje ste donijeli u ovim uslovima. Vaše viđenje situacije, preporuke, savjete i trenutnu praksu podijelit ćemo na www.mojposao.ba kao i svim našim društvenim mrežama sa preko 170.000 pratilaca", poručuju iz MojPosao.ba. 


 

PODIJELI:

TAGOVI:

Posao.ba

MojPosao.ba

Alma Media

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti