Posao.ba : Saradnja sa vodećim portalima uz veće mogućnosti za zapošljavanje u regionu

11.09.2007. 09:25 / Izvor: Oslobođenje
Posao.ba : Saradnja sa vodećim portalima uz veće mogućnosti za zapošljavanje u regionu

S ciljem poboljšanja ponude na regionalnom tržištu rada web portal "Posao.ba" potpisao je sporazum o saradnji sa vodećim regionalnim web portalima za zapošljavanje "MojPosao" (Hrvatska) i "Infostud" (Srbija). Saradnja će se sastojati u zajedničkom nastupu prema poslodavcima koji traže radnike u regionu, kao i razmjeni drugih informacija o zapošljavanju korisnih ljudima koji traže posao, jer će ih upoznati i sa ponudom poslova u okruženju, saopćio je portal "Posao.ba".

"MojPosao", sa svojim inovativnim rješenjima u području upravljanja ljudskim resursima, pozicionirao se u Hrvatskoj među 10 najposjećenijih web stranica neengleskog govornog područja. Više od 180.000 registriranih korisnika, 68.000 aktivnih biografija, te 3.000 oglasa dnevno izdvajaju ovaj portal po kvaliteti i raznovrsnosti usluga u cijeloj regiji jugoistočne Evrope.

"Posao.ba", prvi i najuspješniji bh. portal za zapošljavanje, sa preko 60.000 biografija u bazi i saradnjom sa preko 4.500 poslodavaca, uspio je za četiri godine postati centralno mjesto tržišta rada u BiH, te poslodavcima i posloprimcima pružiti veliki broj raznih alata za zapošljavanje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti