Posjetite novootvorenu Sport Life radnju u Sarajevo City Centru

04.04.2014. 14:16 / Izvor: eKapija.ba
Posjetite novootvorenu Sport Life radnju u Sarajevo City Centru
OTVORI GALERIJU

Sport Life Vam nudi brandove najvećih svjetskih proizvođača sportske obuće, odjeće i opreme kao što su Nike, Adidas, Converse, Sergio Tachinni, Champion, Crocs, Puma, Kappa, Reebok, Lacoste, Skechers...

Sarajevska kompanija Benefit d.o.o. posluje od 2005. godine i u vrlo kratkom vremenu izrasla je u jednu od vodećih u oblasti prodaje sportske obuće odjeće i opreme za sport u Bosni i Hercegovini. Ono što kompaniju čini prepoznatljivom je vlastiti brend Sport Life.

Inače, Sport Life Vam nudi brandove najvećih svjetskih proizvođača sportske obuće, odjeće i opreme kao što su Nike, Adidas, Converse, Sergio Tachinni, Champion, Crocs, Puma, Kappa, Reebok, Lacoste, Skechers, Gri Sport, Diadora, Joma, Asics, Caterpilar, Head, Speedo, Brugi, Ice Peak, Merell, Rider, Grandha, Ipanema, Stuff, Tibhar, Ginga, Riff, Elan, Salomon, Atomic, Polar, Exxtasy, Uvex i mnogi drugi, a njegova ponuda svakim danom se sve više širi.

Kako bi ste se uvjerili u kvalitet proizvoda i odabrali najbolje za Vas posjetite novootvorenu Sport Life radnju u  tržnom centru Sarajevo City Centar u Sarajevu. Radno vrijeme je od 10h do 22h. Također tu je i nova Sport Life Kids radnja koja nudi veliki izbori sportske dječje odjeće, obuće i opreme za vaše najmlađe.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti