Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Poslovni portal eKapija.ba i RAŽ u posjeti žepačkim poduzećima

12.03.2015. 12:11 / Izvor: eKapija.ba

U okviru dugogodišnje uspješne suradnje Razvojne agencije Žepče i najčitanijeg poslovnog portala u BIH – eKapija.ba, u srijedu, 11.03.2015. organizirana je posjeta žepačkim poduzećima. Posjećena su poduzeća Kamin Studio d.o.o., Vinmetal d.o.o., Dom-Invest d.o.o., SZR Stolar Šimić, i Elchy-tex d.o.o.

Ciljevi ove posjete bili su promocija uspješnih poduzetničkih i poslovnih priča s područja Žepča, ali i njihovo dodatno povezivanje s organizacijama kao što su RAŽ i eKapija.ba, koje im mogu pružiti konkretnu podršku i olakšati poslovanje.

Predstavnici Razvojne agencije Žepče u okviru svojih aktivnosti podrške lokalnim poduzećima kroz ovu posjetu predstavili su usluge novoformiranog Centra za investitore, kao i aktivnosti koje su pokrenute u području tržišta radne snage na području općine Žepče.

Predstavnici poduzeća su izrazili zahvalnost na posjeti i naglasili potrebu da se nastavi sa promotivnim aktivnostima koje će umnogome pomoći domaćem gospodarstvu da se bolje pozicionira na domaćem i ino tržištu.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti