Poslujte uspješno uz časopis "Javne nabavke"

11.06.2018. 13:00 / Izvor: Akta.ba

Časopis “Javne nabavke” namjenjen je svim proktičarima javnih nabavki kao i onima koji to tek žele postati.

U prodaji  je treće izdanje stručnog časopisa “Javne nabavke” koje, između ostalog, donosi intervjue s Aleksandrom Martinović, članicom Transparency International BiH, Admirom Ćebićem, pomoćnikom driektora Agencje za javne nabavke BiH i jednim od najpoželjnijih certificiranih trenera iz oblasti javnih nabavki, te Ervinom Kreševljakovićem, autorom sveobuhvatnog djela “Ugovori u postupku javne nabavke.

Također, pretplatnici ovog izdanja nova znanja steći će kroz teme “Plan nabavki u e-sistemu”,  “Upotreba mobilnih aplikacija” i “Negativna strana e-Aukcije”, zatim “Specifičnosti nabavki u oblasti zdravstva i okvirni sporazum”, “Regulativa javnih nabavki u Svjetskoj trgovinskoj organizaciji” te “Preporuke za ponuđače: Priprema ponude”.

Uz to u novom broju časopisa “Javne nabavke” na 120 stranica sadržani su i članci “Preferencijalni tretman domaćeg”, “Tehničke specifikacije u javnoj nabavci”, “Sistem kvalifikacije”, “Otvaranje ponuda”, “Praksa KRŽ-a BiH” i još mnogo toga.

Časopis “Javne nabavke” namjenjen je svim proktičarima javnih nabavki kao i onima koji to tek žele postati. Njegov sadržaj prilagođen je najčešćim i aktuelnim pitanjima koja se javljaju u ovom složenom procesu.

Važno je napomenuti da stručni časopis “Javne nabavke”, u izdanju sarajevske firme ZAMM media CONSULTING d.o.o., nije moguće kupiti u slobodnoj prodaji niti njegovo pojedinačno izdanje. Dostava na kućnu adresu kao i gratis učešće na jednom od seminara na temu javnih nabavki, samo su neke od pogodnosti koje su omogućene godišnjim pretplatnicima.

Više informacija moguće je dobiti putem kontakt telefona 033-554-731 ili e-mail adrese jn.strucnicasopis@gmail.com.  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti