Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Poziv inžinjerima za upis u Registar članova Inžinjerske komore FBiH

Registar članova će biti najveća baza stručnjaka i eksperata koji će se angažovati za potrebe izrade strategija razvoja, zakona i podzakonskih propisa.

29.01.2020. 08:48 / Izvor: Akta.ba

Privredna/Gospodarska komora FBiH, poziva inžinjere građevine, arhitekture, mašinstva, saobraćaja, elektrotehnike, IT, šumarstva, metalurgije, hemije, geologije, rudarstva, geodezije, poljoprivrede i prehrambene tehnologije te inžinjere ostalih struka, da pristupe članstvu Inžinjerske komore FBiH i upišu se u Registar članova.

Inžinjerska komora FBiH je osnovana 23.1.2020. godine sa ciljem unapređenja rada i statusa inžinjerske struke, obezbjeđenja kontinuiranog usavršavanja članova, sudjelovanja u kreiranju zakonodavne regulative u saradnji sa izvršnim i zakonodavnim organima vlasti, kao i vršenja drugih aktivnosti od interesa za inžinjersku struku.

Registar članova će biti najveća baza stručnjaka i eksperata koji će se angažovati za potrebe izrade strategija razvoja, zakona i podzakonskih propisa, kao i drugih propisa koji zahtijevaju učešće inžinjerske struke. Također, članovi Inžinjerske komore FBiH će biti predlagani za različite projekte koje vode kompanije, različite organizacije, ministarstva i institucije.

Popunjavanjem Upitnika, u skladu sa vašom inžinjerskom strukom, biti ćete razvrstani u odgovarajuću Matičnu sekciju.

Uz popunjenu Pristupnicu, molimo da nam dostavite kopiju diploma, certifikata i sl.

Molimo da popunjenu Pristupnicu, kao i kopije diplome, certifikate i dr. dostavite na e-mail adresu: a.malisevic@kfbih.com.

Kontakt osoba Almin Mališević, tel: 033/566-306

PRISTUPNICU za članstvo u Inžinjerskoj komori FBiH i Registaru članova možete naći ispod teksta.

 
PREUZMI DOKUMENT:
Pristupnica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti