Poziv kompanijama iz BiH da se upišu u direktorij izvoznika

17.07.2017. 11:58 / Izvor: Akta.ba
Poziv kompanijama iz BiH da se upišu u direktorij izvoznika

Upisom u direktorij kompanija će pravovremeno i besplatno dobijati informacije o svim aktivnostima Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH.

Agencija za promociju izvoza-BHEPA Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine poziva sve bosanskohercegovačke izvozno orjentirane kompanije da se upišu u direktorij izvoznika.

Upisom u direktorij kompanija će pravovremeno i besplatno dobijati informacije o svim aktivnostima Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH (aktuelnim programima, sajmovima, poslovnim forumima, seminarima, prezentacijama i sl.), a podaci o kompaniji bit će objavljeni u direktoriju izvoznika na internet stranici VTK/STK BiH- BHEPA i dostupni za potencijalne poslovne partnere.

Upis u direktorij izvoznika je besplatan!

Zainteresirani za upis u direktorij izvoznika potrebno je da popunjen Obrazac za registraciju pošalju na e-mail adresu: ivana.knezevic@komorabih.ba ili fax: 00387 33 56 62 39 ili popune elektronsku prijavu na http://komorabih.ba/bhepa/registruj-se/#

Kompanije koje su već upisane u direktorij mogu dostaviti popunjen obrazac radi ažuriranja ranije dostavljenih podataka.

Za više informacija o uslugama Agencije za promociju izvoza VTK BiH i pregled direktorija izvoznika posjetite http://komorabih.ba/bhepa/

PREUZMI DOKUMENT:
Registracija

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti