Poziv vinarima na popunjavanje upitnika za Vinsku Cestu Hercegovine

06.08.2021. 09:45 / Izvor: Akta.ba
Poziv vinarima na popunjavanje upitnika za Vinsku Cestu Hercegovine

USAID Projekat razvoja održivog turizma u BiH i VTK BiH pozivaju sva zainteresirana lica iz sektora vinarstva da popune sljedeći upitnik.

USAID Projekat razvoja održivog turizma u Bosni i Hercegovini i Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine pozivaju sva zainteresirana lica iz sektora vinarstva da popune sljedeći upitnik:

https://www.surveymonkey.com/r/QTZWLZG

Naime, VTK/STK BiH i projekat USAID Turizam su ujedinili svoje snage kako bi u narednom periodu zajednički provodili aktivnosti vezane za razvojni plan Vinske Ceste Hercegovine i unaprjeđenje tržišne pozicije subjekata u sektoru turizma, vina, poljoprivrede i prehrambenih proizvoda.

Koja je svrha upitnika?

Kreiranjem turističkih tura, organiziranjem događaja i uvezivanjem sa ostalim sudionicima u turizmu, Hercegovina može postati jedna od najuzbudljivijih destinacija i brend kojeg odlikuje kvalitet, autohtonost i raznolikost kanalizirana kroz Vinsku Cestu Hercegovine. Njezin cilj je povećati broj gostiju i posjeta vinarijama.

Odgovori će dati osnovu razvoju Vinske Ceste Hercegovine kao i utvrditi interes za sudjelovanje u nastavku aktivnosti koje se budu provodile.

"Budući da su nam od izuzetne važnosti informacije od strane subjekata, nadamo se da će se odazvati ovom pozivu što veći broj vinara i ispuniti anketu koja im neće oduzeti puno vremena", poručuju iz VTK BiH.

Rok za popunjavanje ankete je 20.08.2021.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti