PR Challenge - Studentsko takmičenje: Takmičarske ekipe odabrale studije slučaja

08.03.2010. 09:03 / Izvor: eKapija.ba
PR Challenge - Studentsko takmičenje: Takmičarske ekipe odabrale studije slučaja

Takmičarske ekipe „PR Challenge-a“, prvog studentskog takmičenja u PR-u su odabrale studije slučaja za koje će zajedno sa svojim timskim kolegama kreirati PR strategije. Takmičari su imali priliku izabrati jednu od dvije predložene studije slučaja, jednu za izradu PR strategije za kompaniju Fabriku duhana Sarajevo i drugu za UNICEF i Studenu.

"Takmičari su izabrali studije slučaja i sada će imati više od mjesec dana da sa svojim kolegama iz tima kreiraju PR strategije. Nakon toga će biti organizovana prezentacija svih radova pred stručnim žirijem gdje će ekipe dodatno imati priliku da pokažu svoje znanje i vještine", istakla je Lejla Brčaninović, PR direktor agencije Prime Communications.

Pobjednici PR Challenge-a će biti nagrađeni mogućnošću pohađanja nekoliko stručnih konferencija u 2010.godini kao što su Sarajevo PR Open, PROACTIVE te novčanim i drugim vrijednim nagradama.

Studentsko takmičenje je projekat agencije Prime Communications s kojim se budućim PR praktičarima želi omogućiti da stiču nova iskustva i proširuju svoja znanja i da na taj način promovišu značaj PR profesije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti