Predsjednički kabinet u Banjoj Luci oprema sarajevska firma

29.11.2018. 08:22 / Izvor: Akta.ba
Predsjednički kabinet u Banjoj Luci oprema sarajevska firma

Za stilski namještaj koji će krasiti kabinet Dodika izdvaja se 21.772,50 sa obračunatim PDV-om.

Služba za zajedničke poslove Vlade RS u oktobru i novembru imala je nekoliko interesantnih nabavki, a većina njih odnosila se na opremanje prosorija u kojima će boraviti član Predsjedništava BiH.

Posao na izradi zaštitne barijere oko VIP dijela Poslovnog objekta Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu vrijedan 48.894,70 KM bez PDV-a  je dodijeljen firmi Spektra DMG" d.o.o. Banja Luka.

Ubrzo je objavljen i naredni tender koji se odnosi na nabavku službenog vozila za koje će biti iz budžeta RS-a izdvojeno oko 50.000 maraka.

Posao vrijedan 10.715,10 КМ za izvođenje radova na zamjeni podne obloge na terasi Administrativnog centra Vlade Republike Srpske u Banja Luci  je dodjeljen firmi "Dacom Trade" d.o.o. Banja Luka.

Služba za zajedničke poslove nije stala, te je i za nabavku zavjesa i dekora firmi "Unicop Trade" d.o.o. Trn-Laktaš odlučila dati posao od 10.500,00 KM u što nije uključen PDV.

Za stilski namještaj koji će krasiti predsjednički kabinet izdvaja se 21.772,50 sa obračunatim PDV-om. Posao je povjeren firmi DIWINE d.o.o. Sarajevo, odnosno turskoj robnoj marki Enza Home.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti