Predstavljamo: Monti d.o.o. Zvornik - Vodeća kompanija u regionu iz oblasti trgovine elektro-materijalom, industrijskom opremom i opremom za održavanje

22.07.2009. 13:08 / Izvor: eKapija.ba
Predstavljamo: Monti d.o.o. Zvornik - Vodeća kompanija u regionu iz oblasti trgovine elektro-materijalom, industrijskom opremom i opremom za održavanje

Od 2002. godine kada je nastala, ime kompanije "Monti" d.o.o. predstavlja sinonim za veleprodaju i maloprodaju u oblasti trgovine elektro-materijalom, elektro-opremom, alatima, opremom za održavanje i slično. Dobra strategija i jasna vizija budućnosti omogućila je brz razvoj ove kompanije.

Danas je "Monti" vodeća kompanija u regionu u oblasti trgovine elektro-materijalom, elektro-opremom, industrijskom opremom, opremom za održavanje i itd., sa zavidnim brojem zaposlenih, modernim kancelarijskim i skladišnim prostorom i razgranatom prodajnom mrežom, preko sopstvene i partnerskih veleprodaja i maloprodaja.

Velikim zalaganjem i profesionalnim odnosom prema poslovnim aktivnostima, praćenjem novih tehnologija i usavršavanjem kadrova, kompanija nastavlja da se razvija i raste jer je rad na stalnom unapređenju kvaliteta poslovanja primarni zadatak svih zaposlenih.

Dobavljači i kooperanti kompanije "Monti" d.o.o. su najpoznatiji proizvođači elektro-materijala, elektro-opreme, alata, industrijske opreme i rezervnih dijelova iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Italije, Švajcarske, Mađarske, itd.

"Monti sa svojim dobavljačima ima sklopljene čvrste ugovore o zastupanju, distributerske ugovore ili ugovore o posebnoj poslovnoj saradnji. Svi ovi ugovori garantuju kvalitet proizvoda koji se mogu naći u našoj ponudi, kao i najpovoljnije cijene", rekao je Zoran Petković, komercijalni direktor ove kompanije.

Ponuda kompanije "Monti" d.o.o. obuhvata:

- Sve vrste kablova, proizvođača: "Kapis", "Zdenka", "FKS", "FKZ", "MAINHART", itd; kao i sav kablovski pribor i opremu!

- Sve vrste osigurača (automatski, topljivi, nožasti i drugi osigurači), proizvođača: "Minel", "Iskra", "XBS", itd!

- Elektroporcelan, bimetali, kontaktorski program, zaštitne sklopke i slično, proizvođača: "Iskra", "Končar", "ELKO", itd!

- Rasvjeta (reflektorska, ulična, profesionalna, dekorativna, rasvjeta za kancelarije, svjetiljke sa zaštitom za razne uslove rada i sl.), proizvođača: "MINEL Schreder", "INTRA lighting", itd!

- Prekidači, kućne i industrijske utičnice, utikači, natikači, uzidni i nazidni program i sve za kućne instalacije svih vrsta, proizvođača: "Metalka Majur", "Nopal", "Aling Conel", itd

- Gumena i gumeno tehnička roba, proizvođača: "CONTINENTAL-Contitech",

- Mjerno regulaciona oprema, proizvođača: "Endress Hauser", "SMAR" i sl.

- Razni limeni razvodni i upravljački ormani, sve vrste alata: rezni alati, brusni alati, i sva vezana roba široke potrošnje: kleme, šine, produžni kablovi, sve vrste papučica, grijača, kanala, pvc i metalna crijeva, i sl.

- Oprema za kotlovska postrojenja (gorionici, kotlovi, cijevi, izolacija i sl.),

- DEVIX, fasadni, krovni i drugi paneli ispunjeni kamenom vunom ili polistirenom.

"Sa ponosom možemo reći da je naš dosadašnji rad je rezultovao visokim nivoom poštovanja koje nam iskazuju neke od najvećih kompanija u regionu, koje su ujedno među najvećim u BiH. Naša najbolja referenca je veliki broj stalnih klijenata koji u nama vide krajnje pouzdanog partnera i sa kojima saradnja, na obostrano zadovoljstvo, traje već godinama", navode u kompaniji "Monti".

Neki od stalnih partnera kompanije "Monti" d.o.o. Zvornik su RiTE "Ugljevik" a.d. Ugljevik, RiTE "Gacko" a.d. Gacko, Mješoviti Holding "Elektroprivreda Republike Srpske" a.d. Trebinje, Fabrika Glinice "Birač" a.d. Zvornik, Rudnici boksita "Milići" a.d. Milići, Rudnik Olova i Cinka "Sase" a.d. Srebrenica, Fabrika opekarskih proizvoda "Novi Izvor" a.d. Zvornik, "CIMOS" d.o.o. Srebrenica, Fabrika za pocinčavanje a.d. Srebrenica i Livnica obojenih metala "11. Mart" a.d. Srebrenica, a lista partnera je u konstantnoj ekspanziji.

"Smatramo važnim za pomenuti da se do realizacije isporuke svih materijala iz ponude može doći veoma brzo jer "Monti" d.o.o. već posjeduje zavidan broj iskusnog osoblja, kompletno uhodan sistem nabavka-prodaja, komercijalnu pokrivenost gotovo cijele BiH i sve druge parametre koji već godinama zadovoljavaju klijente širom BiH", kazali su u ovoj kompaniji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti