Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Predstavljamo Vam Niwex d.o.o. Derventa

11.03.2008. 14:52 / Izvor: eKapija.ba

Preduzeće Niwex d.o.o. osnovano je 1994. godine. Od nastanka pa do sada firma je prošla kroz niz promjena i transformisala se u savremeno, efikasno, tržišno - orijentisano preduzeće koje u dinamičnom okruženju ostaje konkurentno odgovarajući na zahtjeve kupaca i velikog broja poslovnih partnera. 

Niwex d.o.o. danas posluje kao proizvodno, uslužno i trgovačko preduzeće. Zapošljava 36 radnika i ima vlastite prodajno proizvodne pogone.

Koristeći najsavremeniju tehnologiju u procesu proizvodnje, uspjeli su da stvore i ponude tržištu kvalitetne i dugotrajne proizvode.

Od samog nastanka firma se opredijelila za saradnju sa svijetom pa se uključuje i u franšiznu mrežu Economic Vitez, za prodaju elektro, vodo i termo izolacije.

Dakle, pored proizvodnje ALU i PVC stolarije, ograda, garažnih vrata, trakasih zavjesa, venecijanera, žalozina, komarnica, Niwex d.o.o. u sklopu svojih djelatnosti ima i prodaju koja obuhvata veliki broj proizvoda od građevinskog materijala, pa sve do namještaja najpoznatijih stranih i domaćih proizvođača sa kojima već godinama uspješno sarađuju. Inače, Niwex proizvodi i nudi široku paletu PVC proizvoda isključivo koristeći profile njemačkog proizvođača VEKA AD.

Posjetite prodajna mesta Niwexa ( Prodavnicu ELUX, Supermarket TOKA, Skladište građevinskog materijala POLJE, te Salon namještaja LUX) i pronađite sve što Vam je potrebno za uređenje doma.

U toku je akcijska prodaja velikog broja sanitarnih artikala koja će trajati do rasprodaje.

PREUZMI DOKUMENT:
Microsoft_Word_-_akcijska_ponuda_1.pdf

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti