al
Predstavljena poštanska marku u čast desetog, jubilarnog SBF

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Predstavljena poštanska marku u čast desetog, jubilarnog SBF

12.04.2019. 12:44 / Izvor: Akta.ba

Sarajevo Busines Forum (SBF), najveća i najvažnija poslovno-investicijska konferencija u Bosni i Hercegovini, ali i Jugoistočnoj Evropi, ove godine doživjet će svoje deseto izdanje. Bosna Bank International (BBI), kao organizator SBF-a, obilježit će ovaj jubilej na još jedan, poseban način.

U saradnji sa BH Poštom, BBI banka je pripremila personaliziranu poštansku marku, s motivom logotipa koji je u znaku jubileja Sarajevo Business Foruma. Na poklon će je dobiti svi učesnici SBF-a, koji će se održati od 17. do 19. aprila.

Nominalna vrijednost ovog posebnog izdanja SBF poštanske marke je 0.90 KM, a bit će odštampana u ograničenom tiražu od 1,000 komada. Moći će se koristiti u poštanskom saobraćaju u BiH, te će na taj način doprinijeti promociji investiranja u Bosnu i Hercegovinu, te širenju pozitivne priče o ovom događaju.

Prvi Sarajevo Business Forum je organiziran 2010. godine i od tada svake godine okuplja i povezuje institucionalne i privatne investitore i poslovne ljude iz cijelog svijeta s privrednicima i vlasnicima projekata iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije. SBF predstavlja platformu za poslovno umrežavanje i istraživanje mogućnosti investiranja i poslovanja u regiji Jugoistočne Evrope s jedinim ciljem -da podstakne njen ekonomski razvoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti