Preduzeće Profil-Isolation isplivalo je u sami vrh poslovnog okruženja

29.12.2017. 13:15 / Izvor: Akta.ba
Preduzeće Profil-Isolation isplivalo je u sami vrh poslovnog okruženja

Profil-Isolation d.o.o. svojom dugogodišnjom tradicijom isplivalo je u sami vrh domaćeg i regionalnog poslovnog okruženja u okviru svojih djelatnosti.

Preduzeće Profil-Isolation d.o.o. svojom dugogodišnjom tradicijom isplivalo je u sami vrh domaćeg i regionalnog poslovnog okruženja u okviru svojih djelatnosti. Dugogodipnja tradicija, stručna i osposobljena radna snaga, upotreba suvremenih riješenja i metodologija omogućili su preduzeću egzistenciju na uzburkanom tržištu današnjice.

Djelatnosti preduzeća uključuju hladnu i toplu izolaciju cjevovoda i elemenata industrijskih postrojenja, izradu i montažu kanala za klimatizaciju i ventilaciju objekata, izradu i montažu svih opšavnih građevinskih elemenata, izolaciju cijevi parnog grijanja i cijevi tople vode, izolaciju fleksibilnom toplinskom izolacijiom za vanjsku primjenu do temperature od 150 C°.

Pored navedenih djelatnosti preduzeće se bavi i montažom izolacijskih panela (za komore i hladnjače – pri čemu nudimo i usluge montaže završnih kutnih lajsni i montaža vrata na komorama svih dimenzija) kao i montažu fasadnih, zidnih i krovnih termoizolacionih panela za objekte različite namjene.

Glavna vizija preduzeće jeste liderstvo u okviru djelatnosti, prvenstveno u poslovnom razvoju lokalne zajednice ali i šire regije. Shodno tome, preduzeće se nalazi u neprestanom razvoju i potrebama za kvalitetnom radnom snagom. Detaljnije o referencama možete pogledati na web stranici u sekciji reference. Također možete pogledati i fotogaleriju radova preduzeća.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti