Prestižne nagrade za Vinariju Podrum Vukoje 1982

16.12.2016. 12:40 / Izvor: Akta.ba
Prestižne nagrade za Vinariju Podrum Vukoje 1982

Prestižne nagrade uručene Vinariji Podrumi Vukoje 1982 nastavljaju kontinuitet prepoznavanja vrhunskih kvaliteta njihovih vina.

Na 35-tom proglašenju najmenadžera i najkompanije Bosne i Hercegovine, Vinarija Podrumi Vukoje 1982 osvojila nove prestižne nagrade.

U organizaciji Nezavisne agencije evropskog udruženja menadžera, direkcija za izbor najmenadžera Bosne i Hercegovine, Jugoistočne i sredne Evrope, najviše priznanje „Najmenadžer i najkompanija Bosne i Hercegovine 2016- godinu“, za sjajne menadžerske domete, izvanredno poslovanje, kontinuiranu modernizaciju i vrhunski kvalitet proizvoda i usluga – lider u proizvodnji kvalitetnih vina i Najbrend Bosne i Hercegovine proglašena je  kompanija Podrumi Vukoje 1982.

Ceremonija je održana 15. decembra u Banskom dvoru u Banja Luci a ovu posebnu nagradu uručio je Lars –Gunnar Wigemark, šef delegacije Evropske Unije i spacijalni predstavnik EU. Direktor kompanije Podrumi Vukoje 1982, Radovan Vukoje  je proglašen i Najmenadžerom godine i protekle decenije.

"Ova prestižna nagrada je još jedna potvrda kontinuiranog kvaliteta naših najboljih vina čije je grožđe uzgajano na lokalitetima Trebinja, a sama prerada vršena uz brižnu pažnju tima kojim rukovodim, a sve u cilju mog proizvodnog mota koji glasi - Kamen je duša moje zemlje - moja zemlja je duša moga vina. Svaka  nagrada je nama dodatni motiv za dalje bavljenje našim autohtonim sortama i prikazivanje svih specifičnosti koje Trebinjski kraj i region Istočne Hercegovine, kao jednistveno podneblje, može da ponudi", izjavio je Radovan Vukoje direktor Vinarije Podrumi Vukoje 1982

Prestižne nagrade uručene Vinariji Podrumi Vukoje 1982 nastavljaju kontinuitet prepoznavanja vrhunskih kvaliteta njihovih vina a vinarija opravdava svoju titulu najbolje vinarije jugoistočne Evrope i lidera i vinskoj industriji Bosne i Hercegovine.  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti