Primus Balkan: Prepoznatljivi custom made proizvodi kojima se kupci vraćaju

14.03.2019. 15:29 / Izvor: Akta.ba
Primus Balkan: Prepoznatljivi custom made proizvodi kojima se kupci vraćaju
OTVORI GALERIJU

Primus Balkan, zadnjih 20 godina, svojim savremenim proizvodnim pogonom i drvnim centrom, zasigurno plijeni pažnju na bh tržištu.

Primus Balkan, zadnjih 20 godina, svojim savremenim proizvodnim pogonom i drvnim centrom, zasigurno plijeni pažnju na bh. tržištu.

Imaju iskusni tim arhitekata i projektanata namještaja koji na zahtjev klijenta osmišljavaju custom made proizvode po želji i mjeri što ih čini itekako interesantnim klijentima koji čak i kroz namještaj žele ostvariti lični pečat.

Primus Balkan već 16 godina izlaže na Sajmu Interio i prema riječima Seada Hamzagića, direktora Primus Balkana, oni su svojevrsni veterani ovoj sajma i ponosno čuvaju njegovu tradiciju.

"Mi smo podijelili svoju izlagačku priču u tri segmenta – dekorativne zidne ploče, naše poznate custom made kuhinje, te zanimljive police i američki plakari. Specifične dekorativne zidne obloge na CNC mašini koje se mogu raditi od različitih materijala na punom drvetu, na oplemenjenim medijapanima i veralima, na aluminijumu ili na foreksu, a sve su to materijali koji su pogodni za obradu raznoraznih krivolinijskih oblika. Na sajmu smo izložili 30-tak različitih modela koje klijenti mogu vidjeti i pokušati zamisliti kako bi one izgledale u njihovim stambenim ili poslovnim prostorima. Te ploče su zaista posebne i zadnja veća referenca nam je Swiss hotel, čije su sobe u cjelosti opremljene ovim dekorativnim oblogama.", opisuje Hamzagić izložbenu ponudu Primus Balkana za Akta.ba.

Kad su kuhinje Primus Balkana u pitanju, oni su u tom segmentu već renomiran brend koji ima vjerne kupce. Na sajmu su izložili modele mat kuhinja sa tkz. antifingers svojstvima. To su kuhinje koje su rađene od materijala koji ne ostavlja fleke od dodira, otporne su na masnoću i druge prljavštine te jako zahvalne za održavanje.

"Uradili smo i jednu kombinaciju kuhinje sa led rasvjetom, što je vid savremene note u proizvodnji kuhinja. Rasvjeta je na daljinsko upravljanje tako da to dodaje još jedan segment koji omogućava romantično svjetlo koje može poslužiti i kao alternativno svjetlo ili zamjensko za kompletnu rasvjetu u kuhinji.", objašnjava Hamzagić.  

Na izložbenom štandu Primus Balkana možete vidjeti i interesantne primjerke američkih plakara kao i neke zanimljive okrugle police u kombinaciji sa led rasvjetom.

Hamzagić naglašava da se pozitivni benefiti sajamskog izlaganja ne vide odmah i da su to indirektni učinci, ali da oni zasigurno postoje.

Kako Primus Balkan nije koncipiran kao kompanija koja se bavi serijskom proizvodnjom, ne pravi parametre direktnog učinka ali polažu veliku pažnju živom kontaktu sa klijentima i to je osnovni razlog njihovog dugogodišnjeg prisutstva na Sajmu.

"Povjerenje je nešto što se stiče godinama, vjernim i iskrenim trudom i zalaganjem, a mi njegujemo naše stare klijente jer smo zahvaljujući njima na bh tržištu zadnjih 20 godina. Naši proizvodi su kvalitetni i imaju dugogodišnju garanciju ali, zaista imamo klijente koji nam se vraćaju i čak one koji dolaze sa novim generacijama jer žele nešto unikatno prema svom profilu, profesionalno urađeno po mjerama, tako da su benefiti Sajma i sa te strane učvršćivanja veza sa našim klijentima uvijek prisutni.", zaključuje Hamzagić.

Izložbeni asortiman Primus Balkana možete pogledati sve do 17.03.2019. godine u Centru Skenderija od 10-19h.

N.K.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti