Privrednici iz BiH u poslovnoj posjeti sajmu "SIMAC – Tanning Tech 2017"

22.02.2017. 12:58 / Izvor: Akta.ba
Privrednici iz BiH u poslovnoj posjeti sajmu 'SIMAC – Tanning Tech 2017'

Privrednu delegaciju BiH, pored organizatora čine predstavnici firmi Koteks d.o.o. Tešanj, Prevent Leather d.o.o. Visoko i Kondor D.M. d.o.o. Bijeljina.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine,u saradnji sa Odjelom za promociju ekonomskih odnosa Ambasade Italije u Sarajevu (ICE), organizirala je poslovnu posjetu kompanija iz Bosne i Hercegovine sajmu posjetu sajmu "SIMAC – Tanning Tech 2017", koji se održava od 21. do 23. februara 2017. godine u Milanu.

U privrednoj delegaciji Bosne i Hercegovine, pored predstavnika organizatora, su predstavnici kompanija Koteks d.o.o. Tešanj, Prevent Leather d.o.o. Visoko i Kondor D.M. d.o.o. Bijeljina.

"SIMAC -Tanning Tech 2017", koji objedinjuje Međunarodni sajam mašina i tehnologije za obućarstvo i kožnu galanteriju - SIMAC i Međunarodni sajam mašina i tehnologije za industriju kože-TANNING TECH, vodeća je sajamska manifestacija mašina i opreme u kožarsko-obućarskoj industriji koja se održava u Italiji, zemlji koja se ubraja među najveće proizvođače cipela i kože na svijetu, te su ujedno i jedini sajamovi na svijetu koji omogućavaju posjetiocima da na 11.500 m2 izložbenog prostora vide mašine i proizvodne linije koje čine dio nezaobilaznog proizvodnog ciklusa u kožarsko- obućarskoj industriji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti