Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

ProBeneFit: Pomoć poslovnim ljudima da profitabilno ostvare svoje ciljeve

18.04.2014. 14:10 / Izvor: eKapija.ba

Agencija za poslovno savjetovanje ProBeneFit Consulting osnovana je 01.06.2006. godine od strane poslovnog savjetnika Emira Medanhodžića. Specijalnost Agencije su strategije i poslovni razvoj za mala i srednja preduzeća, kao i trening/coaching iz menadžmenta i poduzetništva.

Misija ProBeneFit agencije je pomoći poslovnim ljudima da profitabilno ostvare svoje ciljeve kroz izvrsnost i kreativnost u poslovnom savjetovanju i uvijek dati klijentu oduševljavajuće više vrijednih usluga nego konkurencija.

Agencija ProBeneFit Consulting pruža sljedeće usluge:

1. IIOSS:

Analiza i Dijagnoza preduzeća putem japanske IIOSS metodologije www.iioss.co.jp; Transformacija preduzeća - rješavanje problema / simptoma po IIOSS metodologiji.

2.Strateški Management:

strategije i poslovni razvoj, poslovni i marketing planovi, studije izvodljivosti, poslovne analize i procjene, poslovna rješenja za pojedine probleme.

3.Operativni Management:

Upravljanje promjenama i transformacioni procesi, revitalizacija, redukcija troškova i optimizacija,organizaciona terapija, upravljanje projektima.

4.Marketing:

Marketing istraživanja, segmentiranje i pozicioniranje, brendiranje,upravljanje odnosa sa kupcima,unapredjenje prodaje,promotivni mix.

5.Ljudski resursi:

Komunikacije, rješavanje konflikata, motivacija, team building, trening i coaching menadžmenta i uposlenika.

6.Business advice:

Izvoz,posredovanje, lobying, business inteligence and business matcmaking.

7. Trening / Coaching

Poduzetništvo, Management, Marketing, HRM...

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti